Новинарки Наташа Миљановић Зубац упућене нове пријетње

20.09.2024. 11:55
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Новинарка Наташа Миљановић Зубац пријавила је јуче око 18 часова Полицијској станици Требиње још једну пријетећу поруку која јој је остављена на унутрашњем зиду викендице у изградњи, власништво њених синова, у селу Љубомир код Требиња са садржајем "Умри НМЗ".

Полиција је саопштила да су њихови службеници одмах изашли на лице мјеста и обавијестили о свему  дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Требињу, под чијим је надзором извршен увиђај.

- Tужилац је догађај квалификовао као кривично д‌јело "Угрожавање сигурности" из члана 150. Кривичног законика Републике Српске, а полицијски службеници настављају са предузимањем законских мјера и радњи у вези са овим извршеним кривичним д‌јелом", наведено је у саопштењу за јавност Полицијске управе Требиње.

Сама Наташа каже да је ово једна од великог броја пријетњи које су озбиљне и које она константно пријављује полицији.

- Ово јесте само једна у низу пријетњи и сваку сам пријавила и заведена је у Полицијској управи Требиње. Све те пријаве су се односиле на угрожавање моје безбједности, због чега остајем на становишту да оне изискују заштиту - казала је Миљановић Зубац.

Тврди да је ипак ништа неће уплашити и да ће истрајати у доказивању криминала и сумњивих радњи.

Коментари 0
Повезане вијести
Американка се преко сира заљубила у Херцеговину Американка се преко сира заљубила у Херцеговину
Требиње крије двор Јелене Анжујске, прве жене владара у српској историји (ФОТО) Требиње крије двор Јелене Анжујске, прве жене владара у српској историји (ФОТО)
Слава храма и освећење парохијског дома у Орашју – Попово поље Слава храма и освећење парохијског дома у Орашју – Попово поље
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    18h 48m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    22h 27m
    7
  • Млади кошаркаш Славије каријеру наставља у Меги
    16h 57m
    0
  • Жене не могу у затвор у Војковићима
    5h 38m
    0
  • Двојац пао због крађе, у њиховим кућама пронађен арсенал оружја
    3h 24m
    0