Obavještenje o današnjem prekidu električne energije

13.07.2022. 08:18
0
IZVOR: katera.news

Iz „Elektrodistribucije“ Pale obavještavaju potrošače iz Istočnog Novog Sarajeva, Sokoca, Čajniča i Rudog da će danas, zbog radova na mreži doći do privremenog prekida u isporuci električne energije.

Zbog planiranih radovi na 10 kV vodu Tilava doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 10.00 do 13.00 časova u Istočnom Novom Sarajevu.

Bez električne energije će biti potrošači u naseljima Kozarevići, Stanojevići, Petrovići, Studenkovići, Međuši, Kumani, Luke i Pavlovac (Trebević).

Zbog radova na 10 kV vodu Kaljina doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 7.00 do 19.00 časova u Sokocu.

Bez električne energije biće potrošači u selima Miletine, Zagrađe, Meljine, Stupanj, Jasika, Mangurići, Kruševci, Pihlice, Šaševci, Ivojevići, Ceribašići, G. Drapnići, D. Drapnići, Bećari i Išerić Brdo.

U Rudom će zbog radova na 10 kV vodu Strgačina, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 14.00 časova potrošačima u naseljima Bjeljevine, Zarbovina, Pazalje, Podavrelo i Hunkovići.

Zbog radova na 10 kV vodu Čajniče-Zaborak u Čajniču će doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 10.00 do 14.00 časova.

U navedenom periodu, bez struje će biti potrošači u naseljima Orijent, Brezovice, Staronići, Mostina, Glamčevići, Krč, Batkovići, Hoćevina, Todorovići, Zaborak, Mali Banići, Veliki Banići, Milatkovići, Donji Stopići i Gornji Stopići.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži TP Koran 1 u Palama, doći će do privremenog  prekida u isporuci električne energije u periodu od  9.00 do 13.00 časova potrošačima u ulicama Jovana Cvijića i Sime Matavulja.

Zbog radova na 35 kV dalekovodu Pale – Sumbulovac, doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 14.00 časova potrošačima u paljanskim naseljima Sumbulovac (dio naselja) i Braja.

Komentari 0
Povezane vijesti
Prekid električne energije u Istočnoj Ilidži Prekid električne energije u Istočnoj Ilidži
Prekid električne energije u Istočnoj Ilidži Prekid električne energije u Istočnoj Ilidži
Sutra prekid električne energije u Istočnoj Ilidži Sutra prekid električne energije u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    2h 23m
    9
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    22h 32m
    3
  • Dan kada je otišao Sena - „Kišni čovjek“
    23h 37m
    4
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    1h 7m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    17h 20m
    0