Обавјештење о данашњем прекиду електричне енергије

13.07.2022. 08:18
0
ИЗВОР: katera.news

Из „Електродистрибуције“ Пале обавјештавају потрошаче из Источног Новог Сарајева, Сокоца, Чајнича и Рудог да ће данас, због радова на мрежи доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије.

Због планираних радови на 10 кВ воду Тилава доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 10.00 до 13.00 часова у Источном Новом Сарајеву.

Без електричне енергије ће бити потрошачи у насељима Козаревићи, Станојевићи, Петровићи, Студенковићи, Међуши, Кумани, Луке и Павловац (Требевић).

Због радова на 10 кВ воду Каљина доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 7.00 до 19.00 часова у Сокоцу.

Без електричне енергије биће потрошачи у селима Милетине, Заграђе, Мељине, Ступањ, Јасика, Мангурићи, Крушевци, Пихлице, Шашевци, Ивојевићи, Церибашићи, Г. Драпнићи, Д. Драпнићи, Бећари и Ишерић Брдо.

У Рудом ће због радова на 10 кВ воду Стргачина, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима Бјељевине, Зарбовина, Пазаље, Подаврело и Хунковићи.

Због радова на 10 кВ воду Чајниче-Заборак у Чајничу ће доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 10.00 до 14.00 часова.

У наведеном периоду, без струје ће бити потрошачи у насељима Оријент, Брезовице, Старонићи, Мостина, Гламчевићи, Крч, Батковићи, Хоћевина, Тодоровићи, Заборак, Мали Банићи, Велики Банићи, Милатковићи, Доњи Стопићи и Горњи Стопићи.

Због радова на нисконапонској мрежи ТП Коран 1 у Палама, доћи ће до привременог  прекида у испоруци електричне енергије у периоду од  9.00 до 13.00 часова потрошачима у улицама Јована Цвијића и Симе Матавуља.

Због радова на 35 кВ далеководу Пале – Сумбуловац, доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 14.00 часова потрошачима у паљанским насељима Сумбуловац (дио насеља) и Браја.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра прекид електричне енергије у Источној Илиџи Сутра прекид електричне енергије у Источној Илиџи
Прекид електричне енергије у Источној Илиџи Прекид електричне енергије у Источној Илиџи
Прекид електричне енергије у Палама Прекид електричне енергије у Палама
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    21h 23m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    11h 53m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    20h 16m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    11h 34m
    0
  • Повеља општине Источна Илиџа Средњошколском центру „Источна Илиџа“
    16h 45m
    0