Obavještenje o planiranim prekidima električne energije

20.10.2022. 08:01
0
IZVOR: katera.news

Iz „Elektrodistribucije“ Pale obavještavaju korisnike u Palama, Novom Goraždu i Čajniču da će, zbog planiranih radova na mreži, doći do privremenih prekida u isporuci električne energije.

U Palama će, zbog radova na 10 kV vodu Vrhprača, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 9.00 do 17.00 časova potrošačima u naseljima Nikolići, Kamenica, Saice i Dvorišta.

U Čajniču će, zbog radova na 10 kV vodu Kopači – Čajniče, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 9.00 do 14.00 časova potrošačima u naseljima Sudići, Kapov han, Kobilići i Gložin.

U Novom Goraždu će, zbog radova na 10 kV vodu Kopači – Ustiprača, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 12:00 do 15:00 časova potrošačima u dijelu ulice Božidara Goraždanina.

Komentari 0
Povezane vijesti
U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
Vaskršnja tucijada u Palama Vaskršnja tucijada u Palama
Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    4h 33m
    7
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    3h 29m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    22h 14m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    19h 13m
    0
  • Normalizovan saobraćaj na magistralnom putu Foča-Gacko
    20h 25m
    0