Обавјештење о планираним прекидима електричне енергије

20.10.2022. 08:01
0
ИЗВОР: katera.news

Из „Електродистрибуције“ Пале обавјештавају кориснике у Палама, Новом Горажду и Чајничу да ће, због планираних радова на мрежи, доћи до привремених прекида у испоруци електричне енергије.

У Палама ће, због радова на 10 kV воду Врхпрача, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9.00 до 17.00 часова потрошачима у насељима Николићи, Каменица, Саице и Дворишта.

У Чајничу ће, због радова на 10 kV воду Копачи – Чајниче, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима Судићи, Капов хан, Кобилићи и Гложин.

У Новом Горажду ће, због радова на 10 kV воду Копачи – Устипрача, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 12:00 до 15:00 часова потрошачима у дијелу улице Божидара Горажданина.

Коментари 0
Повезане вијести
Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“ Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“
У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама
Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Палама Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Палама
Најчитаније
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    14h 27m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    22h 2m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    12h 49m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    15h 3m
    2
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    20h 0m
    0