Obavještenje o planiranim prekidima električne energije

28.10.2022. 08:01
0
IZVOR: katera.news

Iz „Elektrodistribucije“ Pale obavještavaju potrošače u Palama i Rudom da će danas, zbog planiranih radova na mreži, doći do privremenih prekida u isporuci električne energije.

U Palama će, zbog radova na trafopodručju Saice, doći do privremenih prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 17.00 časova potrošačima u naselju Saice.

U Rudom će, zbog radova na 10 kV vodu za TS Bagrevine, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 14.00 časova potrošačima u naselju Bagrevine.

Osim toga, zbog radova na 10 kV vodu za TS Mokronozi, doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 10.00 časova potrošačima u naseljima Donji Uvac i Mokronozi.

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    13h 17m
    0
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    23h 35m
    0
  • Paljanin Goran Krulj osvojio zlato na Evropskom prvenstvu u dizanju tegova
    11h 50m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    23h 41m
    0
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    47m
    0