Obavještenje o prekidima električne energije

17.08.2022. 07:59
0
IZVOR: katera.news

Iz „Elektrodistribucije“ Pale obavještavaju potrošače u Istočnom Novom Sarajevu i Palama da će danas zbog planiranih radova doći do privremenog prekida u isporuci električne energije.

U Istočnom Novom Sarajevu će zbog radova na 10 kV vodu Tilava, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 9.00 do 14.00 časova.

Bez elektične energije biće privremeno potrošači u naseljima Tilava, Klek, Tvrdimići, Rosulje, Tomino Brdo, Kozarevići, Stanojevići, Petrovići, Studenkovići, Međuši, Kumani, Luke i Pavlovac (Trebević).

Zbog radova na 10 kV vodu Stambolčić, u Palama, doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 7.00 do 19.00 časova.

U navedenom periodu, bez struje će biti potrošači u naseljima Ćemanovići, Careve Vode, Podvitez, Gorovići, Hotočina, dio naselja Stambolčić, kao i potrošači: Kasarna – Jahorinski Potok, Tunel Stambolčić i Mtel predajnik Gorovići.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra sastanak načelnika Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva Sutra sastanak načelnika Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva
Stanišić prva, Đoković druga na Regionalnom takmičenju iz fizike Stanišić prva, Đoković druga na Regionalnom takmičenju iz fizike
Krađa u Palama Krađa u Palama
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    14h 26m
    0
  • Krađa u Palama
    12h 44m
    0
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    9h 11m
    0
  • Sa tržišta povučena ženska torba iz "Pepka"
    11h 59m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    5h 20m
    0