Obavještenje o prekidima električne energije

17.08.2022. 07:59
0
IZVOR: katera.news

Iz „Elektrodistribucije“ Pale obavještavaju potrošače u Istočnom Novom Sarajevu i Palama da će danas zbog planiranih radova doći do privremenog prekida u isporuci električne energije.

U Istočnom Novom Sarajevu će zbog radova na 10 kV vodu Tilava, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 9.00 do 14.00 časova.

Bez elektične energije biće privremeno potrošači u naseljima Tilava, Klek, Tvrdimići, Rosulje, Tomino Brdo, Kozarevići, Stanojevići, Petrovići, Studenkovići, Međuši, Kumani, Luke i Pavlovac (Trebević).

Zbog radova na 10 kV vodu Stambolčić, u Palama, doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 7.00 do 19.00 časova.

U navedenom periodu, bez struje će biti potrošači u naseljima Ćemanovići, Careve Vode, Podvitez, Gorovići, Hotočina, dio naselja Stambolčić, kao i potrošači: Kasarna – Jahorinski Potok, Tunel Stambolčić i Mtel predajnik Gorovići.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dan bez automobila u Palama Dan bez automobila u Palama
Teško povrijeđen motociklista u saobraćajnoj nezgodi u Dečanskoj ulici Teško povrijeđen motociklista u saobraćajnoj nezgodi u Dečanskoj ulici
Udes u Dečanskoj ulici (FOTO) Udes u Dečanskoj ulici (FOTO)
Najčitanije
 • Sjećanje: Šest godina bez Milana Mikana Kneževića
  18h 0m
  0
 • PU Istočno Sarajevo: Motociklista zadobio povrede opasne po život
  19h 28m
  0
 • Saborna crkva u Sarajevu proslavlja krsnu slavu
  17h 40m
  0
 • U saobraćajnoj nezgodi povrijeđeno sedam lica
  14h 46m
  0
 • Izazovna i neistražena pećina kod Sokoca (FOTO)
  20h 29m
  0