Obavještenje za javnost iz ZP “Elektrodistribucija“ a.d. Pale povodom prekida u isporuci električne energije

06.11.2019. 13:55
3

ZP “Elektrodistribucija“ a.d. Pale se oglasilo povodom učestalih prekida u isporuci električne energije na području Pala i Jahorine.

-Učestali neplanirani prekidi u isporuci električne energije su prouzrokovani radovima na rekonstrukciji transformatorske stanice 110/kV Pale, koji se izvode od strane preduzeća “Elektroprenos“ BiH – navodi se u saopštenju.

-ZP “Elektrodistribucija“ a.d. Pale je u prethodnom periodu imala intenzivne razgovore sa ovlaštenim predstavnicima preduzeća “Elektroprenos“ BiH, na kojima je dogovoreno da će se u toku planiranih radova u transformatorskoj stanici 110/kV Pale i po stavljanju rekonstruisanog objekta u upotrebu obezbijediti maksimalan kvalitet i kontinuitet napajanja kupaca električnom energijom.

Međutim, evidentno je da i pored svih aktivnosti ZP “Elektrodistribucije“ a.d. Pale da se obezbijedi sigurno napajanje kupaca električnom energijom, dolazi do neplaniranih prekida u isporuci električne energije na koju naše preduzeće nema uticaja.

Smatramo da je naša dužnost da obavijestimo sve kupce električne energije na području opštine Pale i planine Jahorina, uključujući i Olimpijski centar Jahorina, da postoji mogućnost neplaniranih prekida u isporuci električne energije i u sljedećem periodu.

ZP “Elektrodistribucija“ a.d. Pale, zajedno sa preduzećem “Elektroprenos“ BiH, intenzivno radi na otklanjanju uzroka neplaniranih prekida i u najskorijem vremenu očekujemo da će se obezbijediti kvalitetno i kontinuirano napajanje kupaca električnom energijom – saopšteno je iz ZP “Elektrodistribucija“ a.d. Pale.

Komentari 3
  • Generic placeholder image
    Nixon 07.11.2019. 12:23
    Iz ovoga se vidi da su uzroci na strani ED Pale tj. nesposobnosti Mrde i ekipe. Razloga je mnogo, a jedan od glavnih je nedostatak kadra koji nosi posao. Ofarbani je već dugo trebao biti požarni U Foči.
  • Generic placeholder image
    Gost 06.11.2019. 22:40
    Javi se kad kupiš agregat.
  • Generic placeholder image
    Gost 06.11.2019. 13:58
    Ostavio bih komentar ali nemam struje...
Povezane vijesti
U nedjelju narodno veselje u Crkvi Uspenja Presvete Bogorodice u Palama U nedjelju narodno veselje u Crkvi Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
Vaskršnja tucijada u Palama Vaskršnja tucijada u Palama
Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    1h 26m
    4
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    19h 7m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    16h 6m
    0
  • Normalizovan saobraćaj na magistralnom putu Foča-Gacko
    17h 18m
    0
  • Momčilo Gavrić, dječak hrabrog srca u vojničkom odijelu
    16h 12m
    0