Обавјештење за јавност из ЗП “Електродистрибуција“ а.д. Пале поводом прекида у испоруци електричне енергије

06.11.2019. 13:55
3

ЗП “Електродистрибуција“ а.д. Пале се огласило поводом учесталих прекида у испоруци електричне енергије на подручју Пала и Јахорине.

-Учестали непланирани прекиди у испоруци електричне енергије су проузроковани радовима на реконструкцији трансформаторске станице 110/kV Пале, који се изводе од стране предузећа “Електропренос“ БиХ – наводи се у саопштењу.

-ЗП “Електродистрибуција“ а.д. Пале је у претходном периоду имала интензивне разговоре са овлаштеним представницима предузећа “Електропренос“ БиХ, на којима је договорено да ће се у току планираних радова у трансформаторској станици 110/kV Пале и по стављању реконструисаног објекта у употребу обезбиједити максималан квалитет и континуитет напајања купаца електричном енергијом.

Међутим, евидентно је да и поред свих активности ЗП “Електродистрибуције“ а.д. Пале да се обезбиједи сигурно напајање купаца електричном енергијом, долази до непланираних прекида у испоруци електричне енергије на коју наше предузеће нема утицаја.

Сматрамо да је наша дужност да обавијестимо све купце електричне енергије на подручју општине Пале и планине Јахорина, укључујући и Олимпијски центар Јахорина, да постоји могућност непланираних прекида у испоруци електричне енергије и у сљедећем периоду.

ЗП “Електродистрибуција“ а.д. Пале, заједно са предузећем “Електропренос“ БиХ, интензивно ради на отклањању узрока непланираних прекида и у најскоријем времену очекујемо да ће се обезбиједити квалитетно и континуирано напајање купаца електричном енергијом – саопштено је из ЗП “Електродистрибуција“ а.д. Пале.

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    Nixon 07.11.2019. 12:23
    Из овога се види да су узроци на страни ЕД Пале тј. неспособности Мрде и екипе. Разлога је много, а један од главних је недостатак кадра који носи посао. Офарбани је већ дуго требао бити пожарни У Фочи.
  • Generic placeholder image
    Гост 06.11.2019. 22:40
    Јави се кад купиш агрегат.
  • Generic placeholder image
    Gost 06.11.2019. 13:58
    Ostavio bih komentar ali nemam struje...
Повезане вијести
Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“ Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“
У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама
Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Палама Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Палама
Најчитаније
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    14h 53m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    22h 28m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    13h 15m
    0
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    1h 56m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    20h 26m
    0