Od ponedjeljka obustava saobraćaja na dijelu Karađorđeve ulice u Istočnom Novom Sarajevu

05.05.2023. 12:49
0
IZVOR: katera.news

Zbog izvođenja radova na izgradnji Karađorđeve ulice na dionici od motela „Veljine“ do objekta NLB Razvojna banka, u Istočnom Novom Sarajevu saobraćaj za sve učesnike na toj dionici totalno se obustavlja od ponedjeljka, 8. maja.

Kako navode iz opštine Istočno Novo Sarajevo, radovi će se izvoditi u vremenu od 7.30 do 17.00 časova sa rokom završetka 60 dana od početka izvođenja radova ,a dionica će biti obilježena znakovima upozorenja i trakama od strane izvođača radova.

- Mole se građani da koriste obilazne puteve, kao i zaposleni Osnovne škole „Sveti Sava“, roditelji i učenici škole da koriste prilaz školi iz pravaca objekata SIPA-e i zgrade Suda, te da se zatvori ulazna kapija u školu iz ulice Karađorđeva, koja je predmet izgradnje, a sve radi bezbjednosti svih korisnika škole i stanovnika - saopštili su iz opštine Istočno Novo Sarajevo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Počeo četvrti po redu Sajam knjiga u Istočnom Novom Sarajevu Počeo četvrti po redu Sajam knjiga u Istočnom Novom Sarajevu
Održan "Dječiji dan zabave" Održan "Dječiji dan zabave"
Božović: Kroz poslovne zone, u Istočnu Ilidžu dovedeni privredni subjekti Božović: Kroz poslovne zone, u Istočnu Ilidžu dovedeni privredni subjekti
Najčitanije
  • Manja zapošljava: Oglas za posao u Istočnom Sarajevu
    14h 58m
    0
  • Željko Pržulj - "Sami na svijetu" (odlomak)
    13h 6m
    0
  • Preminuo primarijus doktor Momir Janković
    10h 42m
    1
  • Milan Rakić, pjesnik, diplomata i tajni agent: Volio je dvije žene i oslobodio Kosovo
    13h 20m
    0
  • Duška Aleksić: "Polomljen mi je nos, suprug ima teške povrede glave i stomaka"
    12h 9m
    0