Odbojkašice Gacka večeras dočekuju Italijanke

30.11.2022. 11:39
0
IZVOR: glassrpske.com

Odbojkašice Gacka večeras od 19 časova u revanš susretu 1/32 finala CEV Čelendžer Kupa dočekuju italijanskog predstavnika, ekipu "Reale Mutua Fenera Kjeri". U prvom susretu u italijanskom gradiću Kjeri, tim iz jedne od najjačih liga svijeta opravdao je ulogu favorita i savladao ekipu iz Hercegovine rezultatom 3:0.

Jedna od najiskusnijih igračica  tima iz Gacka Katarina Popović kazala je za " Glas" da je ovo meč koji je privukao veliku pažnju u tom hercegovačkom gradiću.

- Mislim da nema potrebe da trošimo riječi na ekipu koja je sastavljena od samih reprezentativki. Čast nam je sto uopšte možemo da dijelimo parket sa takvim imenima, te da vidimo gdje smo trenutno - rekla je Popovićeva.

Slika

Foto: Instagram

Prema njenim riječima, iako su  u Italiji izgubile, zadovoljna je partijom koju su prikazale u prvom meču.

- Počeli smo utakmicu slabije, ali kako je meč odmicao vidjeli smo da možemo da igramo da njima. Mislim da ćemo pred našom publikom biti još bolje i da ćemo pružiti jak otpor - rekla je Popovićeva.

Uz to, ovaj meč biće imaće i humanitarni karakter. Naime, na  ulasku u  dvoranu Kulturno - sportskog centra biće postavljene kutije fondacije  "Sveti Vukašin". Prikupljeni novac ići će svim onima koji su u stanju socijalne potrebe.

Komentari 0
Povezane vijesti
Zlatni atletičari Čedomir i Gligor, sin i otac, osvajači novih medalja Zlatni atletičari Čedomir i Gligor, sin i otac, osvajači novih medalja
Pod kontrolom požar u Međulićima Pod kontrolom požar u Međulićima
Požar u rejonu sela Međulići, stambeni objekti nisu ugroženi Požar u rejonu sela Međulići, stambeni objekti nisu ugroženi
Najčitanije
  • Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
    13h 35m
    0
  • Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar
    5h 58m
    6
  • Preminuo Slavo Kukić
    10h 31m
    1
  • U Istočnom Novom Sarajevu danas privremena obustava saobraćaja
    13h 28m
    0
  • Na Sokocu i u Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje dana Treće sarajevske pješadijske brigade
    13h 19m
    0