Odlični rezultati učenika Srednje škole „28. juni“

21.03.2021. 15:44
0
IZVOR: KATERA

Učenici Srednje škole „28. juni“ iz Istočnog Novog Sarajeva takmičili su se  na regionalnim takmičenjima srednjih škola iz matematike, fizike i kompjuterskog konstruisanja u organizaciji Republičkog pedagoškog zavoda Republike Srpske.

Direktor Srednje škole „28. juni“ Boris Brajović rekao nam da su učenici ostvarili jako dobre rezultate na svim pomenutim takmičenjima, te da je to pokazatelj kontinuiranog rada nastavnog kadra sa učenicima.

-  Učenik Dušan Perić (IT tehničar) osvojio je prvo mjesto na Regionalnom takmičenju iz matematike čiji je domaćin bila Foča, u kategoriji drugih razreda, a značajne rezultate ostvarili su i Luka Gligorić (IT tehničar) i Dimitrije Ignjić (tehničar računarstva) koji su osvojili treće mjesto u kategoriji prvih, odnosno trećih razreda – pojasnio nam je Brajović.

Dodao je da je prošle sedmice, na Regionalnom takmičenju iz fizike čiji je domaćin bilo Istočno Novo Sarajevo, učenik Luka Gligorić osvaja treće mjesto.

Međutim to nije kraj dobrih rezultata za ovu ustanovu, jer je juče učenik četvrtog razreda Davor Bujak (mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje) osvojio drugo mjesto na Regionalnom takmičenju u Rudom iz predmeta Kompjutersko konstruisanje.

Komentari 0
Povezane vijesti
Povjerenje, brižnost i ljubav za dobrobit djeteta – poruka poslata sa predavanja u SŠ „28. juni“ (FOTO) Povjerenje, brižnost i ljubav za dobrobit djeteta – poruka poslata sa predavanja u SŠ „28. ju...
Savjet roditelja Srednje škole "28. juni" u srijedu obilježava Međunarodni dan porodice Savjet roditelja Srednje škole "28. juni" u srijedu obilježava Međunarodni dan porodice
Film naše sugrađanke najbolji kratki dokumentarac festivala u Beogradu Film naše sugrađanke najbolji kratki dokumentarac festivala u Beogradu
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    7h 7m
    6
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    20h 49m
    0
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    20h 17m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    19h 8m
    0
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    5h 9m
    0