Одлични резултати ученика Средње школе „28. јуни“

21.03.2021. 15:44
0
ИЗВОР: КАТЕРА

Ученици Средње школе „28. јуни“ из Источног Новог Сарајева такмичили су се  на регионалним такмичењима средњих школа из математике, физике и компјутерског конструисања у организацији Републичког педагошког завода Републике Српске.

Директор Средње школе „28. јуни“ Борис Брајовић рекао нам да су ученици остварили јако добре резултате на свим поменутим такмичењима, те да је то показатељ континуираног рада наставног кадра са ученицима.

-  Ученик Душан Перић (IT техничар) освојио је прво мјесто на Регионалном такмичењу из математике чији је домаћин била Фоча, у категорији других разреда, а значајне резултате остварили су и Лука Глигорић (IT техничар) и Димитрије Игњић (техничар рачунарства) који су освојили треће мјесто у категорији првих, односно трећих разреда – појаснио нам је Брајовић.

Додао је да је прошле седмице, на Регионалном такмичењу из физике чији је домаћин било Источно Ново Сарајево, ученик Лука Глигорић осваја треће мјесто.

Међутим то није крај добрих резултата за ову установу, јер је јуче ученик четвртог разреда Давор Бујак (машински техничар за компјутерско конструисање) освојио друго мјесто на Регионалном такмичењу у Рудом из предмета Компјутерско конструисање.

Коментари 0
Повезане вијести
На Васкршњем базару прикупљено 2.820 КМ На Васкршњем базару прикупљено 2.820 КМ
Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
Ученици Основне школе „Пале“ освојили запажене резултате на Регионалном такмичењу из физике Ученици Основне школе „Пале“ освојили запажене резултате на Регионалном такмичењу из физике
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    17h 38m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    8h 36m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    17h 2m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    15h 17m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    16h 56m
    0