Oftalmolozi Bolnice "Srbija" učestvovali na međunarodnim kongresima

22.10.2022. 19:52
7
IZVOR: katera.news

Oftamolog Bolnice "Srbija" dr Selma Hašimbegović i specijalizanti oftalmologije dr Anđela Stojanović i dr Miroslav Perić učestvovali su na pet međunarodnih kongresa u BiH, Srbiji i Italiji, na kojima su držali predavanja iz oblasti hirurgije i traumatologije u oftalmologiji.

- Dr Hašimbegović prezentovala je rad iz rekonstruktivne hirurgije, dok su dr Stojanović i dr Perić prezentovali radove iz oblasti traumatologije - naveli su iz ove bolnice.

U sklopu međunarodnog 13. BHAAAS kongresa, specijalizanti Stojanović i Perić bili su polaznici radionice hirurgije katarakte.

- Na toj radionici su dobili mogućnost da uče hirurške vještine od poznatih hirurga i da budu prvi specijalizanti u BiH koji su radili operacije na arteficijalnim modelima katarakte pomoću najsavremenijih aparata i sondi nove generacije, koje su namijenski za ovu priliku uvezene iz Francuske - rekli su iz Bolnice "Srbija".

Komentari 7
  • Generic placeholder image
    Za aaa 24.10.2022. 15:08
    Ne mogu da vjerujem da neko ide privatno da plaća doktore koji rade u našoj bolnici. Kada već plaćate imate stručnjake u Kantonu Sarajevo. Ovako samo bacate pare.
  • Generic placeholder image
    Aaa 24.10.2022. 14:22
    @Za aaa...
    Prijavljivano vise puta i nikom nista on radi kako radi, u bonici na bolovanju a u privatnoj klinici ubi od posla... I tako da nisam imao para pa platim pregled problem... Al nema veze ima Boga opomene gdje najvise boli i kad se najmanje nadas....
  • Generic placeholder image
    Za Aaa 24.10.2022. 12:22
    Prijavite doticnog doktora Ministarstvu zdravlja RS. Komentarisanjem po portalima necete nista postici.
  • Generic placeholder image
    Aaa 24.10.2022. 08:42
    Odes u bolnicu na pregled kazu doktor na bolovanju ali taj isti doktor radi u privatnoj klinici pa eto mozete tamo otici na pregled, naravno uz olacanje... Nije mi jasno kako je to moguce??? Jel ima neka kontrola da se to malo pretrese ili???
  • Generic placeholder image
    Kapadzibo 23.10.2022. 09:26
    Hvala se učestvovanjima po raznim kongresima, a ovamo im dolazi doktor iz BL da radi operacije!?
  • Generic placeholder image
    Slavica 22.10.2022. 22:12
    Baš tako čitalac. Ovo gore ne piše se oftamolog nego oftalmolog. Napišite i tekst da je bolnica Srbija ostala na dva ginekologa nedavno.
  • Generic placeholder image
    Citalac 22.10.2022. 20:11
    Sad je meni jasno sto se na pregled ocnog u bolnici ceka pet mjeseci. Zvanicna stranica bolnice na fejsbuku i bilo koja stranica turisticke agencije u pet deka (ako se izuzmu izvjestaji iz porodilista i kovid odjeljenja). Sve dr instagramuse i dr instagrameri. Treba napravit reformu poreznog sistema da doprinosi na platu za zdravstveno osiguranje budu dobrovoljni. Onda gospodo ni do Foce ne biste dosli.
Povezane vijesti
Tehnološki fakultet organizuje sedmi Međunarodni kongres na Jahorini (FOTO) Tehnološki fakultet organizuje sedmi Međunarodni kongres na Jahorini (FOTO)
Najčitanije
  • Majka heroj: Lejla doplivala kroz bujicu i spasila kćerku
    11h 28m
    0
  • Najtežu tikvu uzgojio Ratko Govedarica iz Gacka
    10h 26m
    0
  • Romanijski kajmak prepoznatljiv, zaštićen i ima kupce
    14h 19m
    0
  • Darko Vojvodić donirao 1000 KM, pa pozvao i kolege da urade isto
    15h 36m
    1
  • "Dani tikve" okupili oko 80 izlagača i veliki broj posjetilaca (FOTO)
    10h 40m
    1