Okrugli sto na temu NATO agresije na Republiku Srpsku u Palama

03.09.2020. 09:05
0
IZVOR: Katera

Narodna biblioteka Pale u saradnji sa opštinom Pale organizuje okrugli sto na temu "NATO agresija na Republiku Srpsku", povodom obilježavanja 9. septembra - Dana sjećanja na žrtve NATO bombardovanja i agresije na Republiku Srpsku.

Prema najavi iz Narodne biblioteke Pale kažu da će na okruglom stolu učestvovati general Milomir Savičić, predsjednik BORS-a, novinar Snježan Lalović, prof. dr Slavko Ždrale i dr Srđan Perišić, profesor geopolitike.

Početak okruglog stola zakazan je za ponedjeljak u 19 časova u sali Kulturnog centra Pale. Takođe, na zvaničnoj "Fejsbuk" stranici Narodne biblioteke Pale svi zainteresovani imaće mogućnost da pristupe linku sa onlajn prenosom ove manifestacije.

Organizatori ističu da će se ovom prilikom poštovati sve mjere kriznog štaba , što znači da će u sali moći prisustvovati do 50 ljudi.

Komentari 0
Povezane vijesti
U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO) U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO)
Besplatna članarina za najvjernije čitaoce Besplatna članarina za najvjernije čitaoce
U Moskvi okrugli sto povodom godišnjice NATO agresije na Srpsku U Moskvi okrugli sto povodom godišnjice NATO agresije na Srpsku
Najčitanije
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    15h 13m
    10
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    23h 39m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    21h 54m
    13
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    2h 17m
    1
  • Djevojčica pala sa 13. sprata i preživjela
    14h 1m
    0