Округли сто на тему НАТО агресије на Републику Српску у Палама

03.09.2020. 09:05
0
ИЗВОР: Катера

Народна библиотека Пале у сарадњи са општином Пале организује округли сто на тему "НАТО агресија на Републику Српску", поводом обиљежавања 9. септембра - Дана сјећања на жртве НАТО бомбардовања и агресије на Републику Српску.

Према најави из Народне библиотеке Пале кажу да ће на округлом столу учествовати генерал Миломир Савичић, предсједник БОРС-а, новинар Сњежан Лаловић, проф. др Славко Ждрале и др Срђан Перишић, професор геополитике.

Почетак округлог стола заказан је за понедјељак у 19 часова у сали Културног центра Пале. Такође, на званичној "Фејсбук" страници Народне библиотеке Пале сви заинтересовани имаће могућност да приступе линку са онлајн преносом ове манифестације.

Организатори истичу да ће се овом приликом поштовати све мјере кризног штаба , што значи да ће у сали моћи присуствовати до 50 људи.

Коментари 0
Повезане вијести
У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО) У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
Бесплатна чланарина за највјерније читаоце Бесплатна чланарина за највјерније читаоце
У Москви округли сто поводом годишњице НАТО агресије на Српску У Москви округли сто поводом годишњице НАТО агресије на Српску
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    5h 38m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    23h 43m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    19h 52m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    23h 31m
    5
  • Снијег поново забијелио БиХ
    17h 59m
    0