Ometali signal, otključavali skupocjena vozila i krali novac

28.11.2023. 21:20
0
IZVOR: nezavisne.com

Policajci su došli do saznanja da su P.B. i D.R. iz Bijeljine juče na području Gradiške, korištenjem uređaja za ometanje signala, otključali skupocjene automobile i iz njih ukrali novac.

Saopšteno je to Policijske uprave Gradiška, odakle dodaju da su njihovi pripadnici, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije, te kolegama iz Banjaluke i Bijeljine, danas izveli akciju "CarGame", te uhapsili P.B. iz Bijeljine.

 

Prethodno su, dodaje se u saopštenju, Policijskoj stanici Gradiška vlasnici vozila juče prijavili da su im nepoznata lica iz automobila ukrali novac. Pretreseni su kuća, pomoćni objekti kao i vozila koje koriste osumnjičeni.

- Pronađeni su predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa krivičnim djelima i to novac, uređaj za otključavanje vozila (ometač) i drugi predmeti,  koji će biti korišteni kao dokaz u krivičnom postupku -naveli su iz policije.

P.B. iz Bijeljine je uhapšen, dok D.R. nije pronađen te je za njim, kako je potvrđeno "Nezavisnim novinama", raspisana potraga.

Dragan Sladojević

Komentari 0
Povezane vijesti
Ne žale novac da osujete plan lopova Ne žale novac da osujete plan lopova
Najezda lopova na KiM; Opljačkana i porodica Maksimović iz Suvog Dola Najezda lopova na KiM; Opljačkana i porodica Maksimović iz Suvog Dola
Lopovi ne prezaju ni od čega da se domognu plijena Lopovi ne prezaju ni od čega da se domognu plijena
Najčitanije
 • Egzodus Srba iz Sarajeva 1996. godine (VIDEO)
  6h 34m
  11
 • Kako su Koprivice vratile mošti Svetog Haralampija u manastir Moraču
  7h 29m
  2
 • Veliki požar u Sarajevu, evakuisana škola
  23h 45m
  1
 • Izgorjela kuća porodice Todorović u Palama, pokrenute humanitarne akcije
  2h 3m
  0
 • Pronađeno tijelo Radoja Stankovića iz Foče
  1h 46m
  0