Ометали сигнал, откључавали скупоцјена возила и крали новац

28.11.2023. 21:20
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Полицајци су дошли до сазнања да су П.Б. и Д.Р. из Бијељине јуче на подручју Градишке, кориштењем уређаја за ометање сигнала, откључали скупоцјене аутомобиле и из њих украли новац.

Саопштено је то Полицијске управе Градишка, одакле додају да су њихови припадници, у сарадњи са Управом криминалистичке полиције, те колегама из Бањалуке и Бијељине, данас извели акцију "CarGame", те ухапсили П.Б. из Бијељине.

 

Претходно су, додаје се у саопштењу, Полицијској станици Градишка власници возила јуче пријавили да су им непозната лица из аутомобила украли новац. Претресени су кућа, помоћни објекти као и возила које користе осумњичени.

- Пронађени су предмети који се могу довести у везу са кривичним дјелима и то новац, уређај за откључавање возила (ометач) и други предмети,  који ће бити кориштени као доказ у кривичном поступку -навели су из полиције.

П.Б. из Бијељине је ухапшен, док Д.Р. није пронађен те је за њим, како је потврђено "Независним новинама", расписана потрага.

Драган Сладојевић

Коментари 0
Повезане вијести
Не жале новац да осујете план лопова Не жале новац да осујете план лопова
Најезда лопова на КиМ; Опљачкана и породица Максимовић из Сувог Дола Најезда лопова на КиМ; Опљачкана и породица Максимовић из Сувог Дола
Лопови не презају ни од чега да се домогну плијена Лопови не презају ни од чега да се домогну плијена
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    9h 15m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    7h 59m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    20h 26m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    2h 44m
    0
  • У Неуму упецан најопаснији морски пас Јадрана
    22h 45m
    0