Ометали сигнал, откључавали скупоцјена возила и крали новац

28.11.2023. 21:20
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Полицајци су дошли до сазнања да су П.Б. и Д.Р. из Бијељине јуче на подручју Градишке, кориштењем уређаја за ометање сигнала, откључали скупоцјене аутомобиле и из њих украли новац.

Саопштено је то Полицијске управе Градишка, одакле додају да су њихови припадници, у сарадњи са Управом криминалистичке полиције, те колегама из Бањалуке и Бијељине, данас извели акцију "CarGame", те ухапсили П.Б. из Бијељине.

 

Претходно су, додаје се у саопштењу, Полицијској станици Градишка власници возила јуче пријавили да су им непозната лица из аутомобила украли новац. Претресени су кућа, помоћни објекти као и возила које користе осумњичени.

- Пронађени су предмети који се могу довести у везу са кривичним дјелима и то новац, уређај за откључавање возила (ометач) и други предмети,  који ће бити кориштени као доказ у кривичном поступку -навели су из полиције.

П.Б. из Бијељине је ухапшен, док Д.Р. није пронађен те је за њим, како је потврђено "Независним новинама", расписана потрага.

Драган Сладојевић

Коментари 0
Повезане вијести
Не жале новац да осујете план лопова Не жале новац да осујете план лопова
Најезда лопова на КиМ; Опљачкана и породица Максимовић из Сувог Дола Најезда лопова на КиМ; Опљачкана и породица Максимовић из Сувог Дола
Лопови не презају ни од чега да се домогну плијена Лопови не презају ни од чега да се домогну плијена
Најчитаније
 • Егзодус Срба из Сарајева 1996. године (ВИДЕО)
  4h 35m
  9
 • Како су Копривице вратиле мошти Светог Харалампија у манастир Морачу
  5h 30m
  2
 • Велики пожар у Сарајеву, евакуисана школа
  21h 46m
  1
 • Три особе повријеђене у судару четири аутомобила
  20h 35m
  0
 • Како су гранате произведене у Вогошћи завршиле на украјинском ратишту
  17h 5m
  0