OO SDS Sokolac jednoglasno podržao kandidaturu Bjelice

05.06.2020. 09:35
0
IZVOR: opstinasokolac.net

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke (SDS) Sokolac jednoglasno je sinoć podržao kandidaturu Milovana Bjelice za načelnika opštine na lokalnim izborima 2020. godine.

Sastanku su pored lokalnih, prisustvovali visoki funkcioneri ove stranke, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske i predsjednik Gradskog odbora SDS-a Istočno Sarajevo Darko Babalj, načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović i član Izvršnog odbora SDS RS Neđo Kapuran, koji su uputili podršku Bjelici u predstojećim naporima, uvjereni da će osvojiti treći mandat na čelu opštine Sokolac.

Slika

Sjednici opštinskog odbora prisustvovalo je 42 od pedeset članova (osam članova opravdano odsutno) kojima je predsjednik ovog odbora predstavio Izvještaj o radu načelnika opštine Sokolac za 2019. godinu i Izvještaj o sprovedenim mjerama Opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Sokolac tokom pandemije virusa korona i o preduzetim mjerama koji su jednoglasno podržani od strane prisutnih članova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Miličević: Djelimično riješen problem finansiranja stranke Miličević: Djelimično riješen problem finansiranja stranke
Sokolac: Na humanitarnoj predstavi za ekskurzije prikupljeno 750 KM Sokolac: Na humanitarnoj predstavi za ekskurzije prikupljeno 750 KM
Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    13h 25m
    8
  • Manje sklopljenih brakova, mladi sve kasnije stupaju u bračnu zajednicu
    13h 39m
    0
  • Sutra praznik Cvijeti
    13h 31m
    0
  • Danas Lazareva subota i Vrbica
    15h 56m
    0
  • Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
    5h 46m
    0