Opozicija podnijela krivičnu prijavu protiv SNSD-a

14.10.2022. 13:56
0
IZVOR: srna.rs

Predstavnici PDP-a, SDS-a i Liste za pravdu i red - Nebojša Vukanović predali su danas Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka krivične prijave protiv SNSD-a i N.N. lica zbog, kako tvrde, izborne krađe.

Potpredsjednik PDP-a Jelena Trivić navela je da je riječ o "manjoj krivičnoj prijavi" koja se odnosi na SNSD i N.N. lica koja se vide na određenim video-snimcima.

- Želim da najavim jednu, uslovno rečeno, veliku prijavu koja će obuhvatiti nekoliko stotina lica koja su učestvovala u organizovanoj i sprovedenoj namjeri izborne pljačke. To će biti predato institucijama sljedeće sedmice - rekla je Trivićeva novinarima.

Na novinarsko pitanje da li je opcija ponavljanje izbora za predsjednika Republike Srpske, Trivićeva je odgovorila potvrdno.

Funkcioner SDS-a Nedeljko Glamočak pozvao je Republičko javno tužilaštvo i Okružno javno tužilaštvo Banjaluka da rade svoj posao.

Lider Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović smatra da rezultat opštih izbora koji se želi prikazati nema veze sa stvarnom voljom građana.

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Miličević: Djelimično riješen problem finansiranja stranke Miličević: Djelimično riješen problem finansiranja stranke
Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
Miličević: Riješili smo problem ličnih primanja naših zaposlenih u SDS-u Miličević: Riješili smo problem ličnih primanja naših zaposlenih u SDS-u
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    10h 19m
    8
  • Danas Lazareva subota i Vrbica
    12h 50m
    0
  • Manje sklopljenih brakova, mladi sve kasnije stupaju u bračnu zajednicu
    10h 33m
    0
  • Sutra praznik Cvijeti
    10h 25m
    0
  • Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
    2h 40m
    0