Opština Sokolac pokrenula Viber zajednicu ,,Info pult”

21.11.2020. 20:33
0
IZVOR: Katera

Opština Sokolac pokrenula je Viber zajednicu kao još jednu platformu za komunikaciju sa građanima.

U zajednici, koja je i informativnog karaktera, građani takođe mogu prijaviti sve probleme i kvarove na području opštine, kao što su prekidi u isporuci električne energije u snabdijevanju toplotnom energijom, kvarovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, zatim kvarovi na javnoj rasvjeti te problemi prohodnosti na putevima.

Ovaj način komunikacije olakšava građanima pristup opštinskoj administraciji bez odlaska u zgradu opštine Sokolac, a sve u interesu bržeg i lakšeg rješavanja pomenutih problema. Brojevi telefona svih članova zajednice su zaštićeni.

Do sada u Republici Srpskoj sličnu zajednicu ima još samo Banja Luka koja je preko vibera omogućila pretragu informacija i dokumenata Gradske uprave.

Sokolac planira da po uzoru na gradove u okruženju te prateći Banju Luku bude prva lokalna zajednica koja će koristeći Viber platformu olakšati komunikaciju i život građana, težeći što većem stepenu e-uprave.

Viber zajednici možete pristupiti OVDJE.

Komentari 0
Povezane vijesti
Od ponedjeljka autobuska linija Sokolac-Pale-Sokolac Od ponedjeljka autobuska linija Sokolac-Pale-Sokolac
Vladimir Bilić pobjednik šahovskog turnira "Sretenje" na Sokocu Vladimir Bilić pobjednik šahovskog turnira "Sretenje" na Sokocu
Zbog pucanja glavne toplovodne cijevi Sokolac i danas bez grijanja Zbog pucanja glavne toplovodne cijevi Sokolac i danas bez grijanja
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    14h 48m
    5
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    23h 40m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    17h 31m
    0
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    12h 23m
    4
  • Na planinarskom pohodu na Romaniji očekuje se oko 200 učesnika
    21h 16m
    0