Osumnjičen da je protivpravno stekao 136.000 KM

05.08.2021. 10:33
0
IZVOR: Srna

Policija je u stanu i vozilu koje koristi Fočak čiji su inicijali M.Đ. /20/ pronašla 9.000 KM, više USB stikova, mobilni telefon i uplatnice za koje se sumnja da su falsifikovane i da ih je koristio prilikom pranje novca i falsifikovanja isprave, čime je stekao protivpravnu imovinsku korist od 136.000 KM.

Iz Policijske uprave Foča saopšteno je da je M.Đ. osumnjičen da je ova krivična djela počinio u periodu od 2018. godine do jula 2021.

Pretres stana i vozila izvršeni su juče pod nadzorom nadležnog okružnog javnog tužilaštva, a prema naredbi Osnovnog suda u Foči, navodi se u saopštenju.

Istog dana prostorijama Policijske uprave Foča izvršena je kriminalistička obrada nad licem M.Đ, dok su pronađeni predmeti privremeno oduzeti i biće predmet vještačenja radi dokazivanja krivičnih djela za koje će biti podnesen odgovarajući izvještaj, naveli su iz Policijske uprave.

Komentari 0
Povezane vijesti
Drugi dio priče o Svetom Budimiru- Nesahranjena vojska i vidanje bratoubilačkih rana Drugi dio priče o Svetom Budimiru- Nesahranjena vojska i vidanje bratoubilačkih rana
Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
Autom se zakucao u radar u Prnjavoru pa uhapšen Autom se zakucao u radar u Prnjavoru pa uhapšen
Najčitanije
  • "Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti
    14h 58m
    0
  • U utorak ispraćaj prote Voja Čarkića
    14h 29m
    2
  • Obilježena krsna slava i Dan opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    10h 45m
    0
  • Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
    14h 52m
    0
  • Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
    6h 40m
    2