Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić prekida ćutanje, saslušanje 4. juna

30.05.2024. 12:52
0
IZVOR: srna.rs

Srđan Janković, jedan od dvojice osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, biće saslušan 4. juna u Višem javnom tužilaštvu, nakon što je odlučio da prekine da se brani ćutanjem.

On se nakon hapšenja branio ćutanjem, odnosno iskoristio zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, ali je preko svog advokata obavijestio Tužilaštvo da je spreman da iznese odbranu, prenose beogradski mediji.

Drugi optuženi Dejan Dragijević priznao je krivicu, a njegov otac, koji je osumnjičen da je pomogao sinu da premjesti tijelo devojčice, nedavno je pušten iz pritvora, jer za krivično djelo pomoć učiniocu nakon izvršenja krivičnog djela pritvor ne može trajati duže od dva mjeseca.

Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, a deset danas kasnije policija je
uhapsila Jankovića i Dragijevića iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom i njeno tijelo bacili na deponiju.

Tijelo djevojčice još nije pronađeno.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sofija Motika prvi osnovac iz Vlasenice u naučnoj školi u Petnici Sofija Motika prvi osnovac iz Vlasenice u naučnoj školi u Petnici
Jak zemljotres pogodio Srbiju Jak zemljotres pogodio Srbiju
Cijela uprava ETF-a podnijela ostavku zbog pritisaka u vezi sa kopanjem litijuma Cijela uprava ETF-a podnijela ostavku zbog pritisaka u vezi sa kopanjem litijuma
Najčitanije
  • Oporavilište Kasindo kao centar društvenih dešavanja
    20h 51m
    0
  • Pogača sa špinatom i sirom
    20h 53m
    0
  • Najava isključenja struje u Istočnoj Ilidži
    17h 5m
    0
  • Lažna "Temu" aplikacija krade podatke o karticama
    19h 56m
    0
  • Potvrđena optužnica protiv Paljanina zbog nasilja u porodici
    19h 50m
    0