Otvoren žiro račun za pomoć maloljetnom bratu i sestri iz Pala

09.11.2020. 17:26
0
IZVOR: Katera

Javna ustanova Centar za socijalni rad Pale otvorio je namjenski tekući račun za prikupljanje novčanih sredstava namijenjenih maloljetnoj djeci, čiji je otac nedavno preminuo, a koji su bili korisnici ovog Centra.

Iz Centra je saopšteno da je određeni broj ljudi i djece, u želji da pomognu maloljetnom bratu i sestri iz Pala, pokrenuo niz aktivnosti za prikupljanje donacija, te se pojavilo to, kako kažu, da su oni sada "zatrpani" prehrambenim paketima i ostalim donacijama, a da će jedan dio toga ostati neiskorišten.

U saopštenju se navodi da je, iz najboljih namjera, ipak dolazilo do narušavanja propisa, kao i Kodeksa za štampu i onlajn medije, a koji se odnose na zaštitu identiteta maloljetne djece, a naročito kada je riječ o djeci pod starateljstvom.

Kako bi se spriječile sve moguće zloupotrebe, iz Centra za socijalni rad Pale pozivaju sva zainteresovana pravna i fizička lica da se obrate na broj telefona 065 595 469 za sve potrebne informacije.

Svi koji su u mogućnosti, novčana sredstva za pomoć maloljetnom bratu i sestri iz Pala mogu da uplate na žiro račun 555-700-00507466-73 otvoren na ime Kristina Kubura, kod Nove banke AD Banjaluka. 

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    11h 46m
    8
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    9h 48m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    23h 47m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    8h 41m
    0
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    8h 46m
    0