Отворен жиро рачун за помоћ малољетном брату и сестри из Пала

09.11.2020. 17:26
0
ИЗВОР: Катера

Јавна установа Центар за социјални рад Пале отворио је намјенски текући рачун за прикупљање новчаних средстава намијењених малољетној дјеци, чији је отац недавно преминуо, а који су били корисници овог Центра.

Из Центра је саопштено да је одређени број људи и дјеце, у жељи да помогну малољетном брату и сестри из Пала, покренуо низ активности за прикупљање донација, те се појавило то, како кажу, да су они сада "затрпани" прехрамбеним пакетима и осталим донацијама, а да ће један дио тога остати неискориштен.

У саопштењу се наводи да је, из најбољих намјера, ипак долазило до нарушавања прописа, као и Kодекса за штампу и онлајн медије, а који се односе на заштиту идентитета малољетне дјеце, а нарочито када је ријеч о дјеци под старатељством.

Како би се спријечиле све могуће злоупотребе, из Центра за социјални рад Пале позивају сва заинтересована правна и физичка лица да се обрате на број телефона 065 595 469 за све потребне информације.

Сви који су у могућности, новчана средства за помоћ малољетном брату и сестри из Пала могу да уплате на жиро рачун 555-700-00507466-73 отворен на име Kристина Kубура, код Нове банке АД Бањалука. 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Осмогодишња Ирина са Пала ниже успјехе у каратеу Осмогодишња Ирина са Пала ниже успјехе у каратеу
У недјељу гусларско вече у Палама У недјељу гусларско вече у Палама
У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
Најчитаније
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    20h 51m
    13
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    3h 46m
    0
  • Преминула Вера Гргић
    3h 2m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    7h 51m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    7h 55m
    2