Pale: Memorijalni turnir "Mihailo Drobnjak" okupio osam ekipa

16.10.2024. 21:46
0
IZVOR: srna.rs

Na Palama je večeras održan memorijalni turnir u malom fudbalu "Mihailo Drobnjak" koji je okupio osam ekipa studenata iz svih organizacionih jedinica Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Prvo mjesto na turniru osvojila je ekipa "Mihailovi prijatelji", drugo je pripalo ekipi Medicinskog fakulteta Foča, a treće ekipi Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta.

Predsjednik Unije studenata Republike Srpske Milan Savić podsjetio je da je Mihailo Drobrak bio student Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta i da će ga svi pamtiti kao najboljeg, iskrenog druga i velikog patriotu.

Savić je dodao da je Drobnjak bio predsjednik Saveza svoga fakulteta, dugogodišnji član Studentskog parlamenta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, član Senata Univerziteta u Istočnom Sarajevu, te izrazito aktivna ličnost u brojnim dešavanjima i aktivnostima Studentskog parlamenta i Unije studenata.

Predsjednik Studentskog parlamenta Univerziteta u Istočnom Sarajevu Nikola Lapčević rekao je da je cilj da memorijalni turnir preraste u tradiciju, jer je Mihailo to zaslužio i mnogo više.

Nikola Drobnjak, brat Mihaila, zahvalio je organizatorima i svima koji su doprinijeli da se održi ovaj turnir koji čuva uspomenu na njegov lik i d‌jelo.

Mihailo Drobnjak preminuo je 8. septembra 2023. godine.

Komentari 0
Povezane vijesti
Potvrđena optužnica protiv Paljanina zbog nasilja u porodici Potvrđena optužnica protiv Paljanina zbog nasilja u porodici
Počinje "Slem šest kraljeva" u Rijadu, Đoković direktno u polufinalu Počinje "Slem šest kraljeva" u Rijadu, Đoković direktno u polufinalu
Ranjena roda primjećena u Palama: Djevojke joj pomogle i nazvale je Nada Ranjena roda primjećena u Palama: Djevojke joj pomogle i nazvale je Nada
Najčitanije
  • Oporavilište Kasindo kao centar društvenih dešavanja
    21h 2m
    0
  • Pogača sa špinatom i sirom
    21h 4m
    0
  • Najava isključenja struje u Istočnoj Ilidži
    17h 16m
    0
  • Lažna "Temu" aplikacija krade podatke o karticama
    20h 7m
    0
  • Potvrđena optužnica protiv Paljanina zbog nasilja u porodici
    20h 1m
    0