Пале: Меморијални турнир "Mихаило Дробњак" окупио осам екипа

16.10.2024. 21:46
0
ИЗВОР: srna.rs

На Палама је вечерас одржан меморијални турнир у малом фудбалу "Михаило Дробњак" који је окупио осам екипа студената из свих организационих јединица Универзитета у Источном Сарајеву.

Прво мјесто на турниру освојила је екипа "Михаилови пријатељи", друго је припало екипи Медицинског факултета Фоча, а треће екипи Факултета физичког васпитања и спорта.

Предсједник Уније студената Републике Српске Милан Савић подсјетио је да је Михаило Дробрак био студент Факултета физичког васпитања и спорта и да ће га сви памтити као најбољег, искреног друга и великог патриоту.

Савић је додао да је Дробњак био предсједник Савеза свога факултета, дугогодишњи члан Студентског парламента Универзитета у Источном Сарајеву, члан Сената Универзитета у Источном Сарајеву, те изразито активна личност у бројним дешавањима и активностима Студентског парламента и Уније студената.

Предсједник Студентског парламента Универзитета у Источном Сарајеву Никола Лапчевић рекао је да је циљ да меморијални турнир прерасте у традицију, јер је Михаило то заслужио и много више.

Никола Дробњак, брат Михаила, захвалио је организаторима и свима који су допринијели да се одржи овај турнир који чува успомену на његов лик и д‌јело.

Михаило Дробњак преминуо је 8. септембра 2023. године.

Коментари 0
Повезане вијести
Потврђена оптужница против Паљанина због насиља у породици Потврђена оптужница против Паљанина због насиља у породици
Почиње "Слем шест краљева" у Ријаду, Ђоковић директно у полуфиналу Почиње "Слем шест краљева" у Ријаду, Ђоковић директно у полуфиналу
Рањена рода примјећена у Палама: Дјевојке јој помогле и назвале је Нада Рањена рода примјећена у Палама: Дјевојке јој помогле и назвале је Нада
Најчитаније
  • Опоравилиште Касиндо као центар друштвених дешавања
    21h 7m
    0
  • Погача са шпинатом и сиром
    21h 9m
    0
  • Најава искључења струје у Источној Илиџи
    17h 21m
    0
  • Лажна "Тему" апликација краде податке о картицама
    20h 12m
    0
  • Потврђена оптужница против Паљанина због насиља у породици
    20h 6m
    0