Pale: Mlađi muškarac novozaražen, jedno lice preminulo

15.07.2020. 12:33
1
IZVOR: SRNA

Muškarac mlađe životne dobi sa područja opštine Pale pozitivan je na virus korona, te su trenutno zaražene 22 osobe, rečeno je u paljanskom Domu zdravlja.

- Od pet uzoraka virus korona je potvrđen kod jednog muškarca. Jutros smo testirali 12 lica i poslali 19 uzoraka za Banjaluku, tako da sada čekamo rezultate 31 uzorka - ističu u Domu zdravlja Pale.

Iz Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske ranije danas saopšteno je da je preminuo muškarac srednje životne dobi iz Istočnog Sarajeva.

Prema saznanjima, riječ je o Novici Kapuran sa Pala, koji je bio sekretar Udruženja "Beli vukovi" i nekadašnji pripadnik Vojske Republike Srpske.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Dernek 15.07.2020. 22:47
    Kako nece biti zarazenih , kada
    djevojka festu pravi u izolaciji ns Jahorini , do jutarnjih sati . Dvadesetero pije i lumpuje , zna bolje policija bila je gore.
Povezane vijesti
Vaskršnja tucijada u Palama Vaskršnja tucijada u Palama
Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO) Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO)
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    21h 33m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    20h 17m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    15h 2m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    12h 1m
    0
  • Momčilo Gavrić, dječak hrabrog srca u vojničkom odijelu
    12h 7m
    0