Pale: Načelnik Jugović i njegovi saradnici negativni na virus korona

22.07.2020. 10:32
0
IZVOR: SRNA

Načelnik opštine Pale Boško Jugović i članovi njegovog kabineta negativni su na virus korona, potvrdili su testovi testiranja.

Šef kabineta načelnika opštine Srđan Šekara izjavio je da su jutros dobili rezultate testiranja, te da su načelnik i njegovi najbliži saradnici negativni i da sutra nastavljaju sa redovnim obavezama.

- Zaposleni u opštini i dalje će se ponašati apsolutno odgovorno i transparentno. Apelujemo na naše sugrađane da poštuju preporučene mjere zaštite s ciljem suzbijanja širenja virusa korona - rekao je Šekara, dodavši da nema mjesta panici i da je epidemiološka situacija na području ove lokalne zajednice pod kontrolom.

Šekara je naglasio da su građani sve vrijeme nesmetano mogli da koriste usluge opštinskih službi.

Načelnik Jugović i njegovi saradnici bili su u samoizolaciji nakon što je jednoj od saradnica potvrđeno da je pozitivna na virus korona.

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    12h 30m
    7
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    12h 35m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    13h 27m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    13h 41m
    0
  • Kada radnik ima pravo na skraćeno radno vrijeme?
    12h 24m
    0