Pale: Savjet mladih sprovodi projekat "Vratimo osmijeh planeti"

22.07.2020. 12:10
0
IZVOR: SRNA

Aktivisti Savjeta mladih Pale danas su u okviru projekta "Vratimo osmijeh planeti" počeli sa sadnjom drveća u urbanom dijelu opštine i pozvali mlade iz ove lokalne zajednice da im se pridruže u akciji.

Predsjednik Savjeta mladih Pale Kristina Kovač rekla je da u narednih deset dana u okviru ovog projekta planiraju da posade drveće, nisko rastinje i cvijeće, kao i da postave parkovske klupe i korpe za smeće u urbanom dijelu opštine.

Ona je dodala da aktivnosti sprovode uz pomoć paljanskog Komunalnog preduzeća i finansijsku podrušku opštine.

- Danas smo počeli sa sadnjom drveća. Pozvala bih sve mlade sa područja opštine da se uključe u aktivnosti i pomognu pri sadnji jer na takav način daju doprinos da lokalna zajednica bude ljepše i zdravije mjesto za život svih - istakla je Kovačeva.

Ona je podsjetila da su volonteri i aktivisti omladinskog udruženja Savjet mladih Pale prije nekoliko dana, takođe u okviru projekta "Vratimo osmijeh planeti", očistili plato nekadašnjeg hotela "Panorama".

Aktivnost je dio projekta "Vratimo osmijeh planeti" realizovan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na zapadnom Balkanu/ReLOaD/, koji finansira EU, a sprovodi Razvojni program UN. Aktivnosti podržava opština Pale.

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    14h 35m
    7
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    14h 40m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    15h 32m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    15h 46m
    0
  • Nagrađeni pobjednici konkursa povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade
    9h 8m
    0