Пале: Савјет младих спроводи пројекат "Вратимо осмијех планети"

22.07.2020. 12:10
0
ИЗВОР: СРНА

Активисти Савјета младих Пале данас су у оквиру пројекта "Вратимо осмијех планети" почели са садњом дрвећа у урбаном дијелу општине и позвали младе из ове локалне заједнице да им се придруже у акцији.

Предсједник Савјета младих Пале Кристина Ковач рекла је да у наредних десет дана у оквиру овог пројекта планирају да посаде дрвеће, ниско растиње и цвијеће, као и да поставе парковске клупе и корпе за смеће у урбаном дијелу општине.

Она је додала да активности спроводе уз помоћ паљанског Комуналног предузећа и финансијску подрушку општине.

- Данас смо почели са садњом дрвећа. Позвала бих све младе са подручја општине да се укључе у активности и помогну при садњи јер на такав начин дају допринос да локална заједница буде љепше и здравије мјесто за живот свих - истакла је Ковачева.

Она је подсјетила да су волонтери и активисти омладинског удружења Савјет младих Пале прије неколико дана, такође у оквиру пројекта "Вратимо осмијех планети", очистили плато некадашњег хотела "Панорама".

Активност је дио пројекта "Вратимо осмијех планети" реализован у оквиру Регионалног програма локалне демократије на западном Балкану/ReLOaD/, који финансира ЕУ, а спроводи Развојни програм УН. Активности подржава општина Пале.

Коментари 0
Повезане вијести
Почели "Дани Филозофског факултета" Почели "Дани Филозофског факултета"
Одржано дружење свих паљанских спортских и културних удружења (ФОТО) Одржано дружење свих паљанских спортских и културних удружења (ФОТО)
Нада за Александрово лијечење поликлиника у Нишу – Будимо хумани! Нада за Александрово лијечење поликлиника у Нишу – Будимо хумани!
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    2h 32m
    0
  • Обавјештење о повременој обустави саобраћаја у Источном Новом Сарајеву
    4h 39m
    0
  • Нада за Александрово лијечење поликлиника у Нишу – Будимо хумани!
    10h 7m
    0
  • Бабићи, њих 12, крстило се на празник Светог Василија
    12h 21m
    0
  • Трошкови транспорта велика брига родитеља - Помозимо Милошу!
    13h 9m
    0