Paljanski srednjoškolci igrali večeras za Miloša Božovića

31.03.2022. 21:03
0
IZVOR: katera.news

U organizaciji Aktiva profesora fizičkog vaspitanja i Savjeta učenika Srednjoškolskog centra Pale večeras je u Sportsko-poslovnom centru "Peki" na Palama održali školski humanitarni turnir u odbojci.

Ulaznica na turnir se naplaćivala simbolično, po 2 KM, a sav prikupljeni novac će biti uplaćen na račun porodice Miloša Božovića iz Istočne Ilidže, kojem su neophodno 62.598 evra za liječenje u Rusiji. Takođe, novac je prikupljen i putem kotizacija po ekipama.

Direktor Srednjoškolskog centra "Pale" Siniša Rulj izjavio je novinarima da je večeras na Palama održan lijep kulturno-sportski događaj u dvorani "Peki", te da su svi pobijedili budući da je dvorana puna ljudi, čime je pokazana plemenitost, prenijela je Novinska agencija SRNA.

Rulj je naveo da se školski turnir organizuje tradicionalno, samo ove godine u izmijenjenom režimu, da je humanitarnog karaktera i da učestvuje 250 učenika.

Miloš je na fudbalskoj utakmici u avgustu 2014. godine doživio tešku povredu glave i pao u komu. Imao je brojne hirurške intervencije, liječenje u BiH i inostranstvu, ali njegova borba tu ne prestaje.

On je sada na kućnom liječenju u porodičnom domu u Istočnom Sarajevu, a njegovo zdravstveno stanje zahtijeva stalnu njegu i pomoć.

Za njegovo liječenje u Moskvi potrebno je 62.598 evra, te dodatni troškovi neophodni za porodicu koja je u pratnji i angažman specijalnog aviona za njegov transport, o čemu je portal "katera.news" ranije pisao.

Komentari 0
Povezane vijesti
Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u petak na Palama Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u petak na Palama
Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
Najčitanije
  • Program proslave slave Hrama Svetog Vasilija Ostroškog
    21h 26m
    0
  • Mošti četiri srpska svetitelja stigle u Hram Svetog Save
    11h 22m
    0
  • Neradni dan u Srpskoj
    23h 13m
    0
  • Veliki uspjeh našeg tenisera Nikole Golijanina
    18h 53m
    0
  • Dan pobjede nad fašizmom i Dan Evrope
    22h 13m
    0