Partizan se konačno probio na drugo mjesto

20.10.2022. 19:14
0
IZVOR: sportske.net

U odloženoj utakmici 5. kola Super lige Srbije, Partizan je večeras pred par hiljada gledalaca u Humskoj savladao ekipu kruševačkog Napretka sa 1:0.

Ovom pobjedom crno-bijeli su se probili na drugo mjesto na tabeli sa dva boda manje od Crvene zvezde koja večeras gostuje Vojvodini u Novom Sadu.

Partizan je prvi put ozbiljno priprijetio u sedmom minutu meča, kada je Dijabate probio po desnoj strani, zatim poslao loptu na ivicu peterca odakle Kvinsi Menig šutira iz prve, ali golman Napretka Nikola Petrić odlično interveniše i spriječava vođstvo crno-bijelih.

Poslije pola sata igre Partizan pojačava pritisak u kaznenom prostoru Napretka i dolazi do vodećeg gola..

Poslije primljenog gola, Kruševljani su pokušali da težište igre prenesu na polovinu rivala i umalo su došli do izjednačenja pred kraj prvog poluvremena. Sve se dogodilo poslije slobdnog udarca koji je izveo Krstić sa desne strane.

Partizan je pokušavao i dalje da stigne do drugog gola, ali kako se meč bližio kraju, inicijativa crno-belih je počela da jenjava. Trener Gordan Petrić je pojačao defanzivu uvođenjem Andradea umjesto Dijabatea, Kruševljani su prijetili u nekoliko navrata, ali nisu uspjeli da ugroze gol, golmana Popovića i pobjedu Partizana.

Komentari 0
Povezane vijesti
Marija Ana Milinković - Kako je devetnaestogodišnjakinja osvojila Milano (FOTO/VIDEO) Marija Ana Milinković - Kako je devetnaestogodišnjakinja osvojila Milano (FOTO/VIDEO)
Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO) Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO)
Derbi Prve lige igra se u Istočnoj Ilidži: "Motoristi" ruše lidera Derbi Prve lige igra se u Istočnoj Ilidži: "Motoristi" ruše lidera
Najčitanije
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    22h 30m
    1
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    3h 58m
    5
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    17h 8m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    17h 40m
    0
  • Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
    23h 13m
    0