Партизан се коначно пробио на друго мjесто

20.10.2022. 19:14
0
ИЗВОР: sportske.net

У одложеној утакмици 5. кола Супер лиге Србије, Партизан је вечерас пред пар хиљада гледалаца у Хумској савладао екипу крушевачког Напретка са 1:0.

Овом побједом црно-бијели су се пробили на друго мјесто на табели са два бода мање од Црвене звезде која вечерас гостује Војводини у Новом Саду.

Партизан је први пут озбиљно припријетио у седмом минуту меча, када је Дијабате пробио по десној страни, затим послао лопту на ивицу петерца одакле Квинси Мениг шутира из прве, али голман Напретка Никола Петрић одлично интервенише и спријечава вођство црно-бијелих.

Послије пола сата игре Партизан појачава притисак у казненом простору Напретка и долази до водећег гола..

Послије примљеног гола, Крушевљани су покушали да тежиште игре пренесу на половину ривала и умало су дошли до изједначења пред крај првог полувремена. Све се догодило послије слобдног ударца који је извео Крстић са десне стране.

Партизан је покушавао и даље да стигне до другог гола, али како се меч ближио крају, иницијатива црно-белих је почела да јењава. Тренер Гордан Петрић је појачао дефанзиву увођењем Андрадеа умјесто Дијабатеа, Крушевљани су пријетили у неколико наврата, али нису успјели да угрозе гол, голмана Поповића и побједу Партизана.

Коментари 0
Повезане вијести
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    9h 53m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    9h 17m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    7h 32m
    11
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    9h 11m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    51m
    1