Partizan se nakon dvije godine vraća u KLS

03.04.2024. 19:00
0
IZVOR: nezavisne.com

Košarkaši Partizana će poslije dvije godine pauze igrati u Superligi Srbije (KLS), saopštio je direktor tog takmičenja Aleksandar Grujin, prenosi Tanjug. .

- Predsedništvo KLS je proteklo u dobrom tonu. Predsednik Partizana je izneo stav da će Partizan igrati Superligu - rekao je Grujin za portal "Mocart Sport".

Prošle i pretprošle sezone Partizan nije igrao u KLS, a ove će pokušati da prekine dominaciju Crvene zvezde koja je osmostruki uzastopni šampion države. Partizan je posljednju titulu prvaka Srbije osvojio u sezoni 2013/14. U Superligi će ove godine igrati pet klubova učesnika Jadranske lige i pet najbolje plasiranih sastava iz KLS.

Zasad je poznato da će se Partizanu, Crvenoj zvezdi, Borcu, Megi i FMP-u, pridružiti Vojvodina, Spartak iz Subotice, Zlatibor i Vršac, dok se čeka ime posljednjeg učesnika i traži se između Džokera, Slobode iz Užica i Radničkog.

Zvezda i Partizan se u takmičenje uključuju od polufinala, sve serije igraće se na dvije pobjede i očekuje se da će takmičenje da se završi najkasnije 8. juna da bi se srpski reprezentativci što prije stavili na raspolaganje selektoru Svetislavu Pešiću.

Komentari 0
Povezane vijesti
Kaldesići Ontario zamijenili Istočnim Sarajevom Kaldesići Ontario zamijenili Istočnim Sarajevom
Obradović potpisao novi ugovor Obradović potpisao novi ugovor
ABA: Igokea bez majstorice, Partizan u polufinalu ABA: Igokea bez majstorice, Partizan u polufinalu
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    5h 56m
    9
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    4h 40m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    20h 53m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    17h 7m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    21h 59m
    0