Petković: Albanac nasrnuo noževima na srpsku djecu na igralištu

23.09.2023. 21:04
0
IZVOR: srna.rs

Albanac je danas noževima nasrnuo na djecu Nenada O. dok su se igrala na igralištu u Mikro naselju u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice, saopštio je direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

- Oko 17.50 časova lice albanske nacionalnosti izvadilo je dva noža i krenulo ka srpskim mališanima, uzvikujući zastrašujuće pretnje. Deca su uspela da pobegnu u obližnju zgradu - napisao je Petković na društvenoj mreži "Iks".

On je ukazao da je ovo 16. napad na srpsku djecu na Kosovu i Metohiji od dolaska na vlast premijera samoproglašenog Kosova Aljbina Kurtija.

- Njegova pretnja da će Srbi da pate i plate očigledno se odnosi i na srpsku decu. Jasno je kuda vodi ekstremistička Kurtijeva politika - napomenuo je Petković.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pretučena dvojica Srba u Bošnjačkoj mahali, uhapšena trojica Albanaca Pretučena dvojica Srba u Bošnjačkoj mahali, uhapšena trojica Albanaca
Slučajevi krađe djece potresaju i Sloveniju Slučajevi krađe djece potresaju i Sloveniju
Najmlađi pacijent na odjelu psihijatrije u Srpskoj imao dvije godine Najmlađi pacijent na odjelu psihijatrije u Srpskoj imao dvije godine
Najčitanije
  • Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
    21h 27m
    6
  • U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete
    3h 28m
    0
  • Sahrana popa Žuće u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima
    6h 8m
    1
  • Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
    3h 1m
    1
  • U rijeci Bojani pronađeno tijelo još jedne djevojčice
    17h 57m
    0