Петковић: Албанац насрнуо ножевима на српску дјецу на игралишту

23.09.2023. 21:04
0
ИЗВОР: srna.rs

Албанац је данас ножевима насрнуо на дјецу Ненада О. док су се играла на игралишту у Микро насељу у сјеверном дијелу Косовске Митровице, саопштио је директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Петар Петковић.

- Око 17.50 часова лице албанске националности извадило је два ножа и кренуло ка српским малишанима, узвикујући застрашујуће претње. Деца су успела да побегну у оближњу зграду - написао је Петковић на друштвеној мрежи "Икс".

Он је указао да је ово 16. напад на српску дјецу на Косову и Метохији од доласка на власт премијера самопроглашеног Косова Аљбина Куртија.

- Његова претња да ће Срби да пате и плате очигледно се односи и на српску децу. Јасно је куда води екстремистичка Куртијева политика - напоменуо је Петковић.

Коментари 0
Повезане вијести
Претучена двојица Срба у Бошњачкој махали, ухапшена тројица Албанаца Претучена двојица Срба у Бошњачкој махали, ухапшена тројица Албанаца
Случајеви крађе дјеце потресају и Словенију Случајеви крађе дјеце потресају и Словенију
Најмлађи пацијент на одјелу психијатрије у Српској имао двије године Најмлађи пацијент на одјелу психијатрије у Српској имао двије године
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    57m
    8
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    21h 6m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    22h 11m
    4
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    15h 54m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    12h 8m
    0