Pjevač iz Rogatice kojeg hvale Čola i Brega

23.08.2017. 19:02
0
IZVOR: direktno.ba

Željko Kulašević dobro je poznato ime među muzičarima i pjevačima u Sarajevu, ali i ljubiteljima dobrog provoda na olimpijskoj ljepotici Jahorini.

Ovaj tridesetpetogodišnjak uskoro bi trebao snimiti i debitantski singl, a glavni krivac za to je Zoran Đurić, direktor agencije „Queen estrada“ iz Banja Luke, koja je poznata po organizaciji brojnih koncerata velikih muzičara širom BiH.

– Nastupio sam na jednom koncertu koji je organizovala „Queen estrada“ i od tada me Đurić nagovara da snimim jednu svoju pjesmu. Muzikom se bavim više od dvije decenije, tako da je možda i vrijeme da uradim nešto svoje – kaže Željko Kulašević.

Riječi hvale za njegovo sviranje i pjevanje imaju brojne kolege, ali i muzičke legende poput Gorana Bregovića i Zdravka Čolića.

– Imao sam čast i privilegiju da na mojim nastupima budu veličine kao što su Zdravko Čolić i Goran Bregović. Oni su prisustvovali mojim svirkama u „Lavini“ na Jahorini, gdje nastupam već pet godina i na neki način sa kolegom muzičarem Srđanom Šukom sam postao zaštitni znak dobrog provoda na Jahorini. Imamo svoju publiku i zbog naših nastupa i u ovim ljetnim mjesecima dolazi dosta gostiju iz glavnog grada BiH. Imponuje mi kada na nastupu bude Brega ili Čola i ne odu. To je znak da dobro radim svoj posao. U nekoliko navrata dobio sam komplimente od Bregovića i Čolića, ali i njihovih muzičara koji često u zimskim mjesecima odmaraju na Jahorini – kaže Kulašević koji je u „Lavini“ imao priliku da svira svjetski poznatim sportistima poput Predraga Danilovića, Aleksandra Đorđevića, Mladena Krstajića, Edina Džeke…

Upravo su sport i nogomet bile njegove velike ljubavi i Kulašević je u kratkoj karijeri nastupao i za omladinske selekcije BiH, te nosio dres Mladosti iz Rogatice, Drine iz Višegrada, Sutjeske iz Foče, Iskre iz Bugojna…

– Karijeru sam morao prekinuti u 23. godini nakon teške povrede u kojoj sam potpuno pokidao ligamente i doktori su mi savjetovali da prestanem igrati nogomet, jer je povreda bila jaka i sam oporavak je trajao oko dvije godine – kaže Željko.

Komentari 0
Povezane vijesti
Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg
Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini
Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO) Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO)
Najčitanije
  • Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    9h 24m
    0
  • Mirnom šetnjom u Dobrovoljačkoj ulici obilježene 32 godine od zločina
    6h 35m
    8
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    22h 21m
    1
  • Muškarac se zapalio ispred suda (VIDEO)
    20h 43m
    0
  • U toku potraga za nestalim Miodragom Cvanićem
    5h 11m
    0