Пјевач из Рогатице којег хвале Чола и Брега

23.08.2017. 19:02
0
ИЗВОР: direktno.ba

Жељко Кулашевић добро је познато име међу музичарима и пјевачима у Сарајеву, али и љубитељима доброг провода на олимпијској љепотици Јахорини.

Овај тридесетпетогодишњак ускоро би требао снимити и дебитантски сингл, а главни кривац за то је Зоран Ђурић, директор агенције „Queen estrada“ из Бања Луке, која је позната по организацији бројних концерата великих музичара широм БиХ.

– Наступио сам на једном концерту који је организовала „Queen estrada“ и од тада ме Ђурић наговара да снимим једну своју пјесму. Музиком се бавим више од двије деценије, тако да је можда и вријеме да урадим нешто своје – каже Жељко Кулашевић.

Ријечи хвале за његово свирање и пјевање имају бројне колеге, али и музичке легенде попут Горана Бреговића и Здравка Чолића.

– Имао сам част и привилегију да на мојим наступима буду величине као што су Здравко Чолић и Горан Бреговић. Они су присуствовали мојим свиркама у „Лавини“ на Јахорини, гдје наступам већ пет година и на неки начин са колегом музичарем Срђаном Шуком сам постао заштитни знак доброг провода на Јахорини. Имамо своју публику и због наших наступа и у овим љетним мјесецима долази доста гостију из главног града БиХ. Импонује ми када на наступу буде Брега или Чола и не оду. То је знак да добро радим свој посао. У неколико наврата добио сам комплименте од Бреговића и Чолића, али и њихових музичара који често у зимским мјесецима одмарају на Јахорини – каже Кулашевић који је у „Лавини“ имао прилику да свира свјетски познатим спортистима попут Предрага Даниловића, Александра Ђорђевића, Младена Крстајића, Едина Џеке…

Управо су спорт и ногомет биле његове велике љубави и Кулашевић је у краткој каријери наступао и за омладинске селекције БиХ, те носио дрес Младости из Рогатице, Дрине из Вишеграда, Сутјеске из Фоче, Искре из Бугојна…

– Каријеру сам морао прекинути у 23. години након тешке повреде у којој сам потпуно покидао лигаменте и доктори су ми савјетовали да престанем играти ногомет, јер је повреда била јака и сам опоравак је трајао око двије године – каже Жељко.

Коментари 0
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО) Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    4h 39m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    11h 45m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    10h 12m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    5h 54m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    12h 4m
    0