Počele blokade u Podgorici

24.02.2022. 20:52
0
IZVOR: SRNA

Pristalice Demokratskog fronta /DF/ blokirale su saobraćajnice u podgoričkim naseljima Zlatica i Donja Gorica da bi opomenuli one koji, kako su naveli, krenuli da izdaju izbornu volju građana.

Iz DF-a su najavili da će večeras u Podgorici na sat i po blokirati i kružni tok kod aerodroma u Zeti, kao i još 14 puteva u gradovima u Crnoj Gori.

Tokom akcije "Blokadom protiv izdaje" najavljena je blokada saobraćajnica u Nikšiću, Budvi, Baru, Beranama, Bijelom Polju, Kolašinu, Pljevljima, na Žabljaku, u naselju Zelenika, Tivtu, Kotoru, Danilovgradu, Murini i magistralni put Nikšić - Plužine, u Plužinama.

Iz DF-a su naveli da akcijom žele da opomenu one koji su krenuli putem izdaje izborne volje građana, da prekinu sa politikom diktata, odustanu od formiranja vlade sa Demokratskom partijom socijalista i vrate se dogovorima unutar parlamentarne većine.

Komentari 0
Povezane vijesti
Skandal u Crnoj Gori: Prekinut derbi za titulu zbog divljanja navijača (VIDEO) Skandal u Crnoj Gori: Prekinut derbi za titulu zbog divljanja navijača (VIDEO)
Zemljotres u Crnoj Gori, osjetio se i u BiH Zemljotres u Crnoj Gori, osjetio se i u BiH
NATO je ubio cijelo mjesto i onda smo ušli u – NATO NATO je ubio cijelo mjesto i onda smo ušli u – NATO
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    23h 23m
    0
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    20h 52m
    1
  • Paljani na pokloničkom putovanju u manastir Hilandar
    15h 6m
    0
  • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
    11h 18m
    0
  • Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
    20h 10m
    1