Poginula jedna osoba u saobraćajnoj nesreći kod Bileće

19.06.2022. 13:00
0
IZVOR: glassrpske.com

Trebinjac N.Lj. je poginuo, a više osoba, među kojima i dva dječaka, teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u mjestu Orah kod Bileće, potvrđeno je "Glasu Srpske".

U Bolnici Trebinje rekli su da se očekuje se transport sedmogodišnjeg djeteta Helikopterskim servisom Republike Srpske iz trebinjske bolnice u neku drugu zdravstvenu ustanovu.

Dijete je zadobilo povrede glave i smješteno je na Odjeljenje intezivne njege. Iz trebinjske bolnice kažu da je kontaktiran Helikopterski servis Republike Srpske i da će od procjene ljekara zavisiti u koju će zdravstvenu ustanovu dijete biti prevezeno.

Kako saznaje "Glas" jedan maloljetnik prevezen je u bolnicu u Podgorici. Još tri lica se nalaze na Odjeljenju intezivne njege trebinjske bolnice i njihovo zdravstveno stanje se prati.

Prema nezvaniničnim infromacijama riječ je o porodici iz Novog Sada koja je bilia u jednom automobilu koji se sudario s vozilom stradalog Nebojše Lj.

Nesreća se desila jutros u 6.45 časova ba magistralnom putu Bileća-Trebinje i prema prvim informacijama došlo je do sudara vozila kojim je upravljao stradali i automobila u kojem je bila porodica iz Novog Sada. Više detalja biće poznato kasnije.

U trebinjskoj Policijskoj upravi ranije potvrđeno da je u sudaru dva vozila u mjestu Orah i da je jedan osoba poginula.

Komentari 0
Povezane vijesti
Trebinjski genije Vuk Janković riješio matematički problem star 58 godina Trebinjski genije Vuk Janković riješio matematički problem star 58 godina
Mlada Trebinjka jedva čeka da se šleperom zaputi na otvoreni put Mlada Trebinjka jedva čeka da se šleperom zaputi na otvoreni put
Za hodočašće do manastira Ostrog prijavilo oko 350 učesnika iz Bileće Za hodočašće do manastira Ostrog prijavilo oko 350 učesnika iz Bileće
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    6h 6m
    0
  • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
    18h 43m
    2
  • Krađa u Palama
    4h 24m
    0
  • Paljani na pokloničkom putovanju u manastir Hilandar
    22h 31m
    0
  • Sa tržišta povučena ženska torba iz "Pepka"
    3h 39m
    0