Poginula jedna osoba u saobraćajnoj nesreći kod Bileće

19.06.2022. 13:00
0
IZVOR: glassrpske.com

Trebinjac N.Lj. je poginuo, a više osoba, među kojima i dva dječaka, teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u mjestu Orah kod Bileće, potvrđeno je "Glasu Srpske".

U Bolnici Trebinje rekli su da se očekuje se transport sedmogodišnjeg djeteta Helikopterskim servisom Republike Srpske iz trebinjske bolnice u neku drugu zdravstvenu ustanovu.

Dijete je zadobilo povrede glave i smješteno je na Odjeljenje intezivne njege. Iz trebinjske bolnice kažu da je kontaktiran Helikopterski servis Republike Srpske i da će od procjene ljekara zavisiti u koju će zdravstvenu ustanovu dijete biti prevezeno.

Kako saznaje "Glas" jedan maloljetnik prevezen je u bolnicu u Podgorici. Još tri lica se nalaze na Odjeljenju intezivne njege trebinjske bolnice i njihovo zdravstveno stanje se prati.

Prema nezvaniničnim infromacijama riječ je o porodici iz Novog Sada koja je bilia u jednom automobilu koji se sudario s vozilom stradalog Nebojše Lj.

Nesreća se desila jutros u 6.45 časova ba magistralnom putu Bileća-Trebinje i prema prvim informacijama došlo je do sudara vozila kojim je upravljao stradali i automobila u kojem je bila porodica iz Novog Sada. Više detalja biće poznato kasnije.

U trebinjskoj Policijskoj upravi ranije potvrđeno da je u sudaru dva vozila u mjestu Orah i da je jedan osoba poginula.

Komentari 0
Povezane vijesti
U nesreći kod Foče stradao otac troje djece U nesreći kod Foče stradao otac troje djece
Na mjesto nesreće izlazi inspekcijski nadzor za tunele Na mjesto nesreće izlazi inspekcijski nadzor za tunele
Trebinjski doktor Babić neprekidno na kiseoniku, ali i dalje pomaže pacijentima (VIDEO) Trebinjski doktor Babić neprekidno na kiseoniku, ali i dalje pomaže pacijentima (VIDEO)
Najčitanije
 • Stijena se obrušila na kamion na putu Foča-Sarajevo, poginuo vozač
  19h 26m
  1
 • O Gotovuši - prelijepoj kosovskoj varošici
  22h 47m
  0
 • Masovni otkazi i "kresanje" plata u IT sektoru
  18h 57m
  0
 • Da je živa, Titova Jugoslavija bi danas slavila 80. rođendan
  2h 52m
  2
 • Ometali signal, otključavali skupocjena vozila i krali novac
  14h 57m
  0