Poginula jedna osoba u saobraćajnoj nesreći kod Bileće

19.06.2022. 13:00
0
IZVOR: glassrpske.com

Trebinjac N.Lj. je poginuo, a više osoba, među kojima i dva dječaka, teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u mjestu Orah kod Bileće, potvrđeno je "Glasu Srpske".

U Bolnici Trebinje rekli su da se očekuje se transport sedmogodišnjeg djeteta Helikopterskim servisom Republike Srpske iz trebinjske bolnice u neku drugu zdravstvenu ustanovu.

Dijete je zadobilo povrede glave i smješteno je na Odjeljenje intezivne njege. Iz trebinjske bolnice kažu da je kontaktiran Helikopterski servis Republike Srpske i da će od procjene ljekara zavisiti u koju će zdravstvenu ustanovu dijete biti prevezeno.

Kako saznaje "Glas" jedan maloljetnik prevezen je u bolnicu u Podgorici. Još tri lica se nalaze na Odjeljenju intezivne njege trebinjske bolnice i njihovo zdravstveno stanje se prati.

Prema nezvaniničnim infromacijama riječ je o porodici iz Novog Sada koja je bilia u jednom automobilu koji se sudario s vozilom stradalog Nebojše Lj.

Nesreća se desila jutros u 6.45 časova ba magistralnom putu Bileća-Trebinje i prema prvim informacijama došlo je do sudara vozila kojim je upravljao stradali i automobila u kojem je bila porodica iz Novog Sada. Više detalja biće poznato kasnije.

U trebinjskoj Policijskoj upravi ranije potvrđeno da je u sudaru dva vozila u mjestu Orah i da je jedan osoba poginula.

Komentari 0
Povezane vijesti
Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
Maturanti i profesori obnovili tradiciju: Meč u malom fudbalu za kraj škole Maturanti i profesori obnovili tradiciju: Meč u malom fudbalu za kraj škole
Mještani i sveštenik u radnoj akciji: Počela obnova Crkve Svetih Arhangela u naselju Hrupjela (FOTO) Mještani i sveštenik u radnoj akciji: Počela obnova Crkve Svetih Arhangela u naselju Hrupj...
Najčitanije
 • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
  10h 22m
  7
 • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
  10h 27m
  1
 • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
  11h 19m
  0
 • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
  23h 49m
  0
 • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
  11h 33m
  0