Poginula jedna osoba u saobraćajnoj nesreći kod Bileće

19.06.2022. 13:00
0
IZVOR: glassrpske.com

Trebinjac N.Lj. je poginuo, a više osoba, među kojima i dva dječaka, teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u mjestu Orah kod Bileće, potvrđeno je "Glasu Srpske".

U Bolnici Trebinje rekli su da se očekuje se transport sedmogodišnjeg djeteta Helikopterskim servisom Republike Srpske iz trebinjske bolnice u neku drugu zdravstvenu ustanovu.

Dijete je zadobilo povrede glave i smješteno je na Odjeljenje intezivne njege. Iz trebinjske bolnice kažu da je kontaktiran Helikopterski servis Republike Srpske i da će od procjene ljekara zavisiti u koju će zdravstvenu ustanovu dijete biti prevezeno.

Kako saznaje "Glas" jedan maloljetnik prevezen je u bolnicu u Podgorici. Još tri lica se nalaze na Odjeljenju intezivne njege trebinjske bolnice i njihovo zdravstveno stanje se prati.

Prema nezvaniničnim infromacijama riječ je o porodici iz Novog Sada koja je bilia u jednom automobilu koji se sudario s vozilom stradalog Nebojše Lj.

Nesreća se desila jutros u 6.45 časova ba magistralnom putu Bileća-Trebinje i prema prvim informacijama došlo je do sudara vozila kojim je upravljao stradali i automobila u kojem je bila porodica iz Novog Sada. Više detalja biće poznato kasnije.

U trebinjskoj Policijskoj upravi ranije potvrđeno da je u sudaru dva vozila u mjestu Orah i da je jedan osoba poginula.

Komentari 0
Povezane vijesti
Snažno nevrijeme pogodilo Bileću Snažno nevrijeme pogodilo Bileću
Bilećki “Ožiljci” najbolja predstava na festivalu “FEDRA” u Bugojnu Bilećki “Ožiljci” najbolja predstava na festivalu “FEDRA” u Bugojnu
Još jedan uspjeh trebinjskog genija – Vuk Janković se iz Londona vraća sa zlatnom medaljom Još jedan uspjeh trebinjskog genija – Vuk Janković se iz Londona vraća sa zlatnom medaljom
Najčitanije
  • Renoom iz '84. krenuli s Jahorine u Pariz, prodaju kilometre za Miloša
    7h 28m
    3
  • Dan kada je ubijen Karađorđe – otac moderne srpske države
    17h 27m
    0
  • Zemljotres u BiH
    9h 3m
    0
  • Vatrogasci iz Han Pijeska spasili muškarca palog sa litice u provaliju
    16h 24m
    0
  • Majdov: Bog odlučuje ko će da bude najbolji, a mi ćemo da damo sve od sebe!
    11h 7m
    9