Policija na Sokocu zaplijenila 17 kilograma droge i auto-dijelove

05.03.2022. 12:20
1
IZVOR: Katera

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo juče su na osnovu operativnih saznanja da se u kući koju koristi lice inicijala M.B. iz Sokoca, nalazi opojna droga kao i predmeti koji potiču iz krivičnog djela „Teška krađa“.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopšteno je da su policijski službenici izvršili pretres iste i tom prilikom pronašli 16 paketa sa sadržajem suve zelene materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“.

Zaplijenjena je droga ukupne mase 17 kilograma, šest komada procesora od putničkih automobila i 96 metaka kalibra 7,62 mm, te su M.B.  lišili slobode.

Pretresi su izvršeni na još sedam lokacija na području Sokoca kod lica koja se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnih djela a radi se o licima B.S., L.M. i S.S.  i kod lica L.M.  pronađeno je pet procesora od putničkih automobila.

Nakon kriminalističke obrade  lica M.B.  protiv istog Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Neovlaštena prozvodnja i promet opojnih droga“, „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ i „Prikrivanje“.

Za licima L.M., B.S. i S.S.  se još uvijek traga.

U toku su aktivnosti na pronalasku navedenih i dokumentovanju predmeta.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo,  a svi pretresi su izvršeni po naredbi Osnovnog suda Sokolac.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Voxpopuli 05.03.2022. 15:19
    Ne diraj te ljude kad hoće da rade,ne mogu svi u sumarstvo i opštinske institucije.
Povezane vijesti
Sokočaninu privremeno oduzeto vozilo zbog krivotvorenog broja šasije Sokočaninu privremeno oduzeto vozilo zbog krivotvorenog broja šasije
Suvozač teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Istočnoj Ilidži Suvozač teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Istočnoj Ilidži
Sokočanin uhapšen zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede licu Sokočanin uhapšen zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede licu
Najčitanije
  • Manja zapošljava: Oglas za posao u Istočnom Sarajevu
    21h 50m
    0
  • Kako su se zavoljeli Ivo Andrić i Milica Babić – ljubav prikrivena snovima i hartijom
    11h 55m
    1
  • Rode su bile prvi gosti u kafiću u Palama
    12h 27m
    1
  • Uhapšen zbog prijetnji vatrenim oružjem
    14h 50m
    1
  • Jak zemljotres pogodio Srbiju
    8h 0m
    0