Policija prekinula korona-dernek u Sarajevu, svi prisutni biće kažnjeni

04.05.2020. 23:57
2
IZVOR: Klix

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo prekinuli su veliki korona-dernek u restoranu "Golf Klub" u Sarajevu, a svemu je svjedočio fotoreporter Kliks“ portala.

U prekidanju zabave učestvovala je i Specijalna jedinica MUP-a KS, a prisutnima su, kao i vlasniku objekta, izdati prekršajni nalozi i svi će biti kažnjeni u skladu sa zakonom.

Kako saznaje "Kliks", zabava je organizovana povodom proslave rođendana ljekara Jusufa Šabanovića, šefa abdominalne hirurgije na KCUS-u.

Policija je u restoran stigla odmah po prijavi da se u ovom ugostiteljskom objektu održava zabava koja je u suprotnosti s mjerama i preporukama koje su na snazi zbog epidemije koronavirusa.

Zbog nepoštivanja mjera kažnjeni će biti ministar Staša Košarac, estradni umjetnici Halid Bešlić, Hari Mata Hari, Šerif Konjević, Semir Cerić Koke, Slađana Mandić, kao i biznismen Zijad Blekić i dekan Veterinarskog fakulteta Nihad Fejzić.

Upravo je pjevačica Slađana Mandić na svom Instagram profilu objavila nekoliko "storija" na kojima se vidi kako se prisutni zabavljaju uz muziku, hranu i piće.

U vrijeme kada se cijeli svijet, pa i BiH, bori s epidemijom koronavirusa događaj poput ovog je za svaku osudu, posebno zbog činjenice da su se na zabavi našle javne ličnosti, estradni umjetnici i jedan ministar koji bi trebali biti uzor.

 

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Seljak 05.05.2020. 17:58
    Ja bih ovim "našim" orden Svetog Save dao!
  • Generic placeholder image
    Jovo 05.05.2020. 07:43
    Staša pije uz ramazan vino, pola pije, pola Halidu daje.
Povezane vijesti
U vrijeme korone novac nosili u US Nenada Stevandića (VIDEO) U vrijeme korone novac nosili u US Nenada Stevandića (VIDEO)
Odsustvo radnika iz Republike Srpske povodom Dana Srpske pravdali godišnjim odmorom Odsustvo radnika iz Republike Srpske povodom Dana Srpske pravdali godišnjim odmorom
Opozicija pokrenula inicijativu za smjenu Košarca Opozicija pokrenula inicijativu za smjenu Košarca
Najčitanije
  • Natočio gorivo na pumpi i pobjegao
    15h 29m
    1
  • ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje
    17h 20m
    0
  • Život ga nije mazio: Bratić postao inženjer elektrotehnike sa 23 godine
    17h 7m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    8h 33m
    0
  • Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza
    11h 15m
    0