Полиција прекинула корона-дернек у Сарајеву, сви присутни биће кажњени

04.05.2020. 23:57
2
ИЗВОР: Klix

Припадници Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево прекинули су велики корона-дернек у ресторану "Голф Клуб" у Сарајеву, а свему је свједочио фоторепортер Кликс“ портала.

У прекидању забаве учествовала је и Специјална јединица МУП-а КС, а присутнима су, као и власнику објекта, издати прекршајни налози и сви ће бити кажњени у складу са законом.

Како сазнаје "Кликс", забава је организована поводом прославе рођендана љекара Јусуфа Шабановића, шефа абдоминалне хирургије на КЦУС-у.

Полиција је у ресторан стигла одмах по пријави да се у овом угоститељском објекту одржава забава која је у супротности с мјерама и препорукама које су на снази због епидемије коронавируса.

Због непоштивања мјера кажњени ће бити министар Сташа Кошарац, естрадни умјетници Халид Бешлић, Хари Мата Хари, Шериф Коњевић, Семир Церић Коке, Слађана Мандић, као и бизнисмен Зијад Блекић и декан Ветеринарског факултета Нихад Фејзић.

Управо је пјевачица Слађана Мандић на свом Инстаграм профилу објавила неколико "сторија" на којима се види како се присутни забављају уз музику, храну и пиће.

У вријеме када се цијели свијет, па и БиХ, бори с епидемијом коронавируса догађај попут овог је за сваку осуду, посебно због чињенице да су се на забави нашле јавне личности, естрадни умјетници и један министар који би требали бити узор.

 

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Seljak 05.05.2020. 17:58
    Ja bih ovim "našim" orden Svetog Save dao!
  • Generic placeholder image
    Jovo 05.05.2020. 07:43
    Staša pije uz ramazan vino, pola pije, pola Halidu daje.
Повезане вијести
У вријеме короне новац носили у УС Ненада Стевандића (ВИДЕО) У вријеме короне новац носили у УС Ненада Стевандића (ВИДЕО)
Одсуство радника из Републике Српске поводом Дана Српске правдали годишњим одмором Одсуство радника из Републике Српске поводом Дана Српске правдали годишњим одмором
Опозиција покренула иницијативу за смјену Кошарца Опозиција покренула иницијативу за смјену Кошарца
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    10h 56m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 38m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 6m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 27m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 36m
    0