Poplavljene kuće i saobraćajnice, naselje Otes odsječeno od grada

05.11.2021. 12:12
0
IZVOR: SRNA

Nevrijeme i obilna kiša koja je padala tokom noći napravila je haos u Kantonu Sarajevo, gdje su poplavljene kuće i saobraćajnice, a mnoga domaćinstva su ostala bez struje.

Naselje Otes je odsječeno od ostatka grada, a dramatično je stanje je i u ilidžanskom naselju Butmir i na lokaciji Gornji Kotorac, gdje je rijeka Tilava poplavila oko 50 objekata.

Nabujala rijeka Željeznica izlila se i potopila Most spasa koji povezuje Butmir sa susjednim naseljem Sokolović kolonija, prenose federalni mediji.

Trolejbuski saobraćaj prema Dobrinji je obustavljen, a na Alipašinom polju kod Doma zdravlja automobil se zaglavio u ogromnoj bari koja se stvorila zbog čega policija preusmjerava putničke automobile na alternativne pravce.

Komentari 0
Povezane vijesti
Zabrinjavajuće projekcije: BiH u najgorem položaju u regionu Zabrinjavajuće projekcije: BiH u najgorem položaju u regionu
Kako je stradao mitropolit Petar Zimonjić Kako je stradao mitropolit Petar Zimonjić
U srijedu u UN o rezoluciji o Srebrenici i sjednica Savjeta bezbjednosti UN o BiH U srijedu u UN o rezoluciji o Srebrenici i sjednica Savjeta bezbjednosti UN o BiH
Najčitanije
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    18h 7m
    0
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    16h 34m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    14h 33m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    16h 46m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    7h 15m
    3