Poruka Icine majke: Novac imamo, budite sa nama u molitvama

13.04.2021. 09:22
2
IZVOR: citajfilter.com

Nakon informacija da je Ivani Bjelogrlić potrebna naša pomoć jer je već sutra očekuje operacija u Turskoj, oglasila se i njena majka. U fejsbuk grupi “Pomozimo Ici Lavici” objavljena je Ninina poruka.

- Dragi moji, najdraži, porodice, kumovi, prijatelji, poznanici, kolege i svi Vi drugi divni ljudi koji ste cijelo vrijeme uz nas, javljamo Vam se iz Istambula, jer nažalost naša Icka mora da prođe kroz još jednu veliku borbu. Novac imamo, a najbitnija je dobra volja ovih ljekara da nam pomognu i pruže bar tračak nade da ćemo i u ovoj borbi pobijediti. Zahvalni smo mnogo prijateljima iz Fancuske koji su pokrenuli akciju za Ivanu, i imali najbolju namjeru, ali nam novac za sada nije potreban. Hvala svim portalima i svim dobrim ljudima koji su odmah podijelili vijest,hvala Vam što ste uz nas. Molimo Vas samo da budete sa nama u našim molitvama, da nam Ica brzo ozdravi. Volimo Vas sve puno i šaljemo more poljubaca. -

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Boris 16.04.2021. 21:30
    Pobijedi ICCCOOOO
  • Generic placeholder image
    Www 13.04.2021. 13:04
    Draga naša Nina, vjerujem da smo svi uz tebe, tvog muža i našu Icu, molimo i molicemo Boga da vam da snage, a našoj Ici uspješnu operaciju, brz oporavak i svu sreću ovoga svijeta. Neka vas Bog cuva i svako dobro prati i sad i uvijek, ljubim vas i ljubite mi Ivanu. Srećno!!!
Najčitanije
  • Sjećanje: Sedam godina bez Milana Mikana Kneževića
    18h 15m
    0
  • Obilježene 142 godine od Uloškog ustanka
    17h 49m
    0
  • Najavljeno poskupljenje goriva na benzinskim pumpama u BiH
    16h 55m
    4
  • Morbilima zaraženo 309 lica, u Istočnom Sarajevu 33 lica
    10h 17m
    0
  • Podržimo predstavnice Istočnog Novog Sarajeva na "Ritmu Evrope"
    19h 16m
    0