Порука Ицине мајке: Новац имамо, будите са нама у молитвама

13.04.2021. 09:22
2
ИЗВОР: citajfilter.com

Након информација да је Ивани Бјелогрлић потребна наша помоћ јер је већ сутра очекује операција у Турској, огласила се и њена мајка. У фејсбук групи “Помозимо Ици Лавици” објављена је Нинина порука.

- Драги моји, најдражи, породице, кумови, пријатељи, познаници, колеге и сви Ви други дивни људи који сте цијело вријеме уз нас, јављамо Вам се из Истамбула, јер нажалост наша Ицка мора да прође кроз још једну велику борбу. Новац имамо, а најбитнија је добра воља ових љекара да нам помогну и пруже бар трачак наде да ћемо и у овој борби побиједити. Захвални смо много пријатељима из Фанцуске који су покренули акцију за Ивану, и имали најбољу намјеру, али нам новац за сада није потребан. Хвала свим порталима и свим добрим људима који су одмах подијелили вијест,хвала Вам што сте уз нас. Молимо Вас само да будете са нама у нашим молитвама, да нам Ица брзо оздрави. Волимо Вас све пуно и шаљемо море пољубаца. -

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Boris 16.04.2021. 21:30
    Pobijedi ICCCOOOO
  • Generic placeholder image
    Www 13.04.2021. 13:04
    Draga naša Nina, vjerujem da smo svi uz tebe, tvog muža i našu Icu, molimo i molicemo Boga da vam da snage, a našoj Ici uspješnu operaciju, brz oporavak i svu sreću ovoga svijeta. Neka vas Bog cuva i svako dobro prati i sad i uvijek, ljubim vas i ljubite mi Ivanu. Srećno!!!
Најчитаније
  • Сјећање: Седам година без Милана Микана Кнежевића
    16h 11m
    0
  • Обиљежене 142 године од Улошког устанка
    15h 45m
    0
  • Најављено поскупљење горива на бензинским пумпама у БиХ
    14h 51m
    4
  • Морбилима заражено 309 лица, у Источном Сарајеву 33 лица
    8h 13m
    0
  • Подржимо представнице Источног Новог Сарајева на "Ритму Европе"
    17h 12m
    0