Postavljene kutije za dobrovoljni prilog maloj Ivani u paljanskim ugostiteljskim objektima

19.11.2019. 18:23
1
IZVOR: Katera

Građani Pala će u narednom periodu imati priliku da se uključe u humanitarnu akciju za pomoć u liječenju trogodišnje Ivane Bjelogrlić, tako što će moći da doniraju novčana sredstva u klubu "Amnezija" i pivnici "Baza" u Palama.

U pomenutim kafićima postavljene su kutije za dobrovoljni novčani prilog svih koji posjete ove objekte u narednom periodu, te prisustvuju humanitarnim večerima uz muziku uživo i doniraju novac za liječenje i propratne troškove porodice Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva.

Inicijator ideje postavljanja kutija za dobrovoljne priloge u ovim kafićima, a koji je želio ostati anoniman, za portal Katera je rekao da cilj ove akcije nije ničija lična promocija, već samo volja i želja mladih ljudi da kroz svoj posao daju doprinos spašavanju jednog mladog života.

Kutije za dobrovoljne priloge biće postavljene u navedenim objektima do kraja decembra tekuće godine, a u noćnom klubu "Amnezija" će svake srijede, do Nove godine, biti organizovane žurke humanitarnog karaktera na koji će se gostima naplaćivati simbolične cijene ulaznica, a novac će biti proslijeđivan za Ivanino liječenje.

Vlasnici pomenutih objekata su istakli da će dobit njihovih kafića ostvarena kroz prodaju pića na svakoj žurci biti donirana porodici Bjelogrlić.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Anči 19.11.2019. 23:22
    Pozitivno je to što smo se svi udružili i odlučili da pomognemo jednoj maloj djevojčici da ozdravi i odraste. Ali ružno je da su se na društvenim mrežama pojavile fotografije uplatnica i izvoda.
Povezane vijesti
Sjećanje na Icu - djevojčicu lavljeg srca Sjećanje na Icu - djevojčicu lavljeg srca
Srebrna plaketa grada Istočno Sarajevo posthumno dodijeljena Ivani Bjelogrlić Srebrna plaketa grada Istočno Sarajevo posthumno dodijeljena Ivani Bjelogrlić
U subotu polugodišnji pomen Ici Lavici U subotu polugodišnji pomen Ici Lavici
Najčitanije
  • Sjećanje: Sedam godina bez Milana Mikana Kneževića
    30m
    0
  • Majdovu potvrđena suspenzija: Džudista iz Istočnog Sarajeva nije kažnjen samo zbog toga što se prekrstio
    18h 32m
    7
  • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva kod kojeg je pronađen kokain
    23h 49m
    0
  • Tata u bijeloj kočiji dočekao mamu i bebu ispred porodilišta
    20h 32m
    3
  • Papratna njiva: Služen parastos za žrtve nekažnjenog zločina
    23h 36m
    3