Постављене кутије за добровољни прилог малој Ивани у паљанским угоститељским објектима

19.11.2019. 18:23
1
ИЗВОР: Катера

Грађани Пала ће у наредном периоду имати прилику да се укључе у хуманитарну акцију за помоћ у лијечењу трогодишње Иване Бјелогрлић, тако што ће моћи да донирају новчана средства у клубу "Амнезија" и пивници "База" у Палама.

У поменутим кафићима постављене су кутије за добровољни новчани прилог свих који посјете ове објекте у наредном периоду, те присуствују хуманитарним вечерима уз музику уживо и донирају новац за лијечење и пропратне трошкове породице Бјелогрлић из Источног Сарајева.

Иницијатор идеје постављања кутија за добровољне прилоге у овим кафићима, а који је желио остати анониман, за портал Катера је рекао да циљ ове акције није ничија лична промоција, већ само воља и жеља младих људи да кроз свој посао дају допринос спашавању једног младог живота.

Кутије за добровољне прилоге биће постављене у наведеним објектима до краја децембра текуће године, а у ноћном клубу "Амнезија" ће сваке сриједе, до Нове године, бити организоване журке хуманитарног карактера на који ће се гостима наплаћивати симболичне цијене улазница, а новац ће бити прослијеђиван за Иванино лијечење.

Власници поменутих објеката су истакли да ће добит њихових кафића остварена кроз продају пића на свакој журци бити донирана породици Бјелогрлић.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Anči 19.11.2019. 23:22
    Pozitivno je to što smo se svi udružili i odlučili da pomognemo jednoj maloj djevojčici da ozdravi i odraste. Ali ružno je da su se na društvenim mrežama pojavile fotografije uplatnica i izvoda.
Повезане вијести
Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
Сребрна плакета града Источно Сарајево постхумно додијељена Ивани Бјелогрлић Сребрна плакета града Источно Сарајево постхумно додијељена Ивани Бјелогрлић
У суботу полугодишњи помен Ици Лавици У суботу полугодишњи помен Ици Лавици
Најчитаније
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    23h 35m
    1
  • Партизан мијења име!
    16h 17m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    20h 50m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    18h 24m
    2
  • Није прихваћен вето на Изборни закон и Закон о референдуму
    19h 52m
    0