Potvrđena optužnica za krađu 630 kutija cigareta na Palama

13.06.2023. 18:34
1
IZVOR: srna.rs

Osnovni sud na Sokocu potvrdio je optužnicu protiv S.T. zbog sumnje da je provalio u prodavnicu na Palama iz koje je ukrao 630 kutija cigareta ukupne vrijednosti 3.420 KM, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

Osumnjičenog optužnica tereti da je krivično djelo teška krađa izvršio 20. januara 2021. godine u Ulici Srpskih ratnika na Palama.

Kako je navedeno u optužnici, on je sjekirom polomio stakla na ulaznim vratima, izvršio premetačinu i iz prodavnice ukrao tri kartonske kutije cigareta.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Krle 13.06.2023. 23:36
    Prilikom odmjeravanja kazne za krađu, sudija bi ako je dotični pušač to mu trebao uzeti kao olakšavajuću okolnost. Možda je lik imao u vidu očekivana poskupljenja cigara pa hti da se obezbjedi za godinu-dvije da se ima šta pušiti. Ako je namjera bila dalja prodaja, onda puna zatvorska tarifa za navedenu krađu.
Povezane vijesti
Počeli "Dani Filozofskog fakulteta" Počeli "Dani Filozofskog fakulteta"
Održano druženje svih paljanskih sportskih i kulturnih udruženja (FOTO) Održano druženje svih paljanskih sportskih i kulturnih udruženja (FOTO)
Nada za Aleksandrovo liječenje poliklinika u Nišu – Budimo humani! Nada za Aleksandrovo liječenje poliklinika u Nišu – Budimo humani!
Najčitanije
  • Nada za Aleksandrovo liječenje poliklinika u Nišu – Budimo humani!
    7h 31m
    0
  • Babići, njih 12, krstilo se na praznik Svetog Vasilija
    9h 45m
    0
  • Troškovi transporta velika briga roditelja - Pomozimo Milošu!
    10h 33m
    0
  • Sjećanje na katastrofalne poplave koje su pogodile Srpsku, Srbiju i FBiH
    4h 21m
    2
  • Obavještenje o povremenoj obustavi saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu
    2h 3m
    0